FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 274
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata ta sexuala iti va educa fiica

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Viata ta sexuala iti va educa fiica

 Q:   Intreaba despre Viata ta sexuala iti va educa fiica       
Daca esti mama unei fete ar trebui sa citesti cu maxim interes articolul urmator. Se bazeaza pe unele studii facute de Asociatia Psihologica Americana si vizeaza un raport despre sexualitate si amprenta ei directa si indirecta asupra societatii, in special asupra familiei. Acest raport defineste procesul de sexualizare ca mod de viata al unei persoane care se dezvolta doar avand la baza sex-appeal, excluzand alte trasaturi. De asemenea, mai vorbim de sexualizare atunci cand ne referim la o persoana ca si la un obiect sexual in viziunea celorlalti.

Un factor foarte important in dezvoltarea acestui proces este mass-media in primul rand si apoi internetul. Parintii trebuie sa se implice in a-si educa copiii privind viata sexuala inca de la o varsta frageda. Se va incepe cu notiuni simple, care mai apoi vor deveni complexe, odata cu inaintarea in varsta a copilului. Stim ca, de obicei, fetele sunt cele care vor fi privite ca obiecte sexuale de catre barbati. Dar educatia este necesara pentru copiii de ambele sexe. Astfel, fetele vor sti cand si cum trebuie sa-si inceapa viata sexuala, iar baietii le vor trata ca avand aceleasi drepturi si consimtaminte in ceea ce priveste relatia sexuala. De cele mai multe ori, parintii considera discutiile despre sex ca fiind un subiect tabu. Copiii vor trata acest subiect la fel, dar, pe de alta parte, vor dori sa stie cat mai multe despre asta si vor cauta sa afle informatii din alta parte. Mijloacele pe care le au la indemana vor fi, desigur, mass-media si internet-ul. Informatia de care beneficiaza in acest fel nu este suficienta si poate interveni nu chiar la momentul optim in viata fiecaruia.

Stim cu totii ca , de obicei, incepem sa ne punem intrebari despre un lucru doar in momentul in care avem de-a face cu el. Orice problema privind relatiile interumane este aparent simpla, pana in momentul in care vom fi implicati direct. Abia atunci vom realiza gradul ei de dificultate real. Ca si parinti, trebuie sa tratati cu mare seriozitate educatia sexuala a copiilor vostri, cu deosebire pe cea a fetelor. Viata sexuala a unei fete este mult mai complexa si indica un grad mai mare de sensibilitate, mai ales la inceput. Repercusiunile unei educatii sexuale lacunare sau superficiale, in cazul unei fete, pot fi negative si pot persista toata viata sub forma unor deficiente psihice. Acestea isi vor pune o amprenta foarte dura aupra diferitelor procese socio-umane viitoare.
Viata ta sexuala iti va educa fiica - articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro

Gay Parents and their Children Education (English)


Tag-uri: sex, educatie, copii, viata sexualaCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 12 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :