FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 450
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata Sentimentala a Dianei Munteanu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata Sentimentala a Dianei Munteanu

 Q:   Intreaba despre Viata Sentimentala a Dianei Munteanu       
Ca orice femeie frumoasa si mai ales daca este vorba de o persoana publica, vedeta de televiziune, Diana Munteanu Niculescu este o femeie admirata si dorita de foarte multi barbati.

Inca de cand era VJ la postul de televiziune MTV Diana era curatat de multi barbati dra ea nu s-a lasat cucerita prea usor. Este adevarat si faptul ca este o prezenta feminina foarte incitanta si nici un barbat nu ar rezista farmecelor ei. Pentru ca au fost luni buna in care Diana era o femeie singura au aparut tot felul de zvonuri cum ca s-ar fi intretinut cu barbati celebri precum Iulian Miu, Adrian Neaga, Nana Falemi si Adrian Mutu si chiar cu faimosul cantaret Enrique Iglesias atunci cand acesta a concertat in Romania. Ce este s igur stiut e faptul ca diana a avut o relatie de mai bien de 2 ani cu nepotul preferat al lui Gigi Becali, Lucian Becali.

Chair si dupa ce s-au despartit presa a continuat sa scrie despre posibilele impacari dintre acestia doi si i-au urmarit pas cu pas in cautare de senzational. Multa vreme Diana a fost urmarita de stiri legate de viata ei sentimentala dar niciodata nu a dat curs vreunei stiri, ba chiar mai mereu a dezmintit tot ceea ce se scria despre ea in presa. Cand l-a cunoscut pe faimosul fotbalist Claudiu Niculescu au inceput iar scrieri in presa despre relatia lor si nimeni nu se astepta a fi una serioasa ce s-a finalizat cu o casatorie si mai nou cu un copil.

Viata Dianei Munteanu a fost mereu palpitanta pe plan sentimental mai ale sca s-a invartit in niste cercuri de oameni cu bani ce si-au permis mereu sa ii puna pe tava Dianei cele mai scumpe lucruri si sa o surprinda cu fapte bune. Totusi se pare ca Diana a ales sa isi vada de viata ei si sa fie sotia unui fotbalist ce mai fusese casatorit inainte si chiar avand doi frumosi copilasi. Toatre acetse aspecte nu au deranjat-o, ba chiar au incurajat-o pe Diana sa se marite cu el.


Tag-uri: vedeta, televiziune, viata, relatieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 27 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :