FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,531
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata Personala A Lui Stefan Banica Jr

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata Personala A Lui Stefan Banica Jr

 Q:   Intreaba despre Viata Personala A Lui Stefan Banica Jr       
Stefan Banica Jr, fiul renumitului actor si artist Stefan Banica si al ziaristei Sanda Liteanu, se naste la data de 18 octombrie in toamna anului 1967 in Bucuresti. Dupa o cariera plina de succes in plan actoricesc dar si muzical, Stefan Banica senior paraseste scena din aceasta lume in anul 1995.

Talentul actoricesc si muzical, Stefan Banica Jr il mosteneste de la tatal sau, astfel ca se remarca in muzica inca de la frageda varsta de trei ani cand, canta pentru prima data intr-un tramvai. Acesta studiaza apoi la liceul Teoretic I. L. Caragiale intre ani 1981 – 1985, si este pasionat de actorie si muzica. El decide ca dupa terminarea liceului sa urmeze cursurile Institutului de Arta Teatrala si Cinematograf ica la sectiunea actorie, pentru a duce mai departe talentul mostenit de la tatal sau.
In timpul adolescentei Stefan Banica Jr se face remarcat datorita filmelor din seria „Liceenii” unde are un rol principal si joaca alaturi de frumoasa actrita Oana Sarbu. Dupa aceasta serie de filme, Stefan Banica Jr formeaza un cuplu umoristic alaturi de actrita Emilia Popescu si se etaleaza mai mult pe treapta scenei artistice, unde publicul este atras de talentul lui.

Primeste premiul pentru interpretarea rolului lui Mihai din filmul „Liceenii” dar si premiul pentru cel mai bun cuplu umoristic de televiziune impreuna cu Emilia Popescu. Se face tot mai remarcat pe micul ecran prin multe roluri jucate in filme dar si in multe piese de teatru. In plan muzical, Stefan Banica Jr este pasionat de rock`n`roll si debuteaza pe piata muzicala cu primul album intitulat „Un actor, un rock`n`roll” in anul 1992.

In plan sentimental o cunoaste pe Camelia Constantinescu, se muta impreuna si formeaza un cuplu, dar relatia lor nu merge foarte bine, astfel ca dupa o perioada decid sa se desparta. Din aceasta relatie s-a nascut primul copil al lui Stefan Banica Jr pe nume Radu Stefan.

Dupa o viata tumultoasa pe plan sentimental, relatia esuata cu Cristina Topescu, vedeta la un post de televiziune, dar si casnicia nereusita a acestuia cu Mihaela Radulescu, Stefan Banica Jr se casatoreste cu renumita vedeta de televiziune Andeea Marin in anul 2006. Nunta lor a fost secreta si impreuna au o fetita, Ana Violeta, care a venit pe lume la un an dupa nunta, in luna decembrie. Viata lor decurge in liniste si pace pana in prezent.


Tag-uri: actor, viata, teatru, muzica, cantaretCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 24 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :