FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 576
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata Personala A Cantaretei Haifa Wehbe

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata Personala A Cantaretei Haifa Wehbe

 Q:   Intreaba despre Viata Personala A Cantaretei Haifa Wehbe       
Chiar daca semenii sai au dispretuit-o in nenumarate randuri pentru modul in care aceasta a ales sa isi traiasca viata, Haifa Wehbe nu a pus prea mare pret pe toate acestea si si-a vazut de cariera ei. Astfel se face ca a mai lansat inca trei albume si asa a ajuns la performanta de a avea pe piata patru albume de succes: „Houwa El-Zaman”, „Baddi Eesh”, „Habibi Ana” si „Baby Haifa”.

In viata sa personala, Haifa Wehbe a avut de suferit foarte mult deoarece intreaga sa familie si prietenii din Liban s-au indepartat de ea considerand-o o femeie usoara, acestora fiindu-le rusine cu ea.

Haifa Wehbe a fost marginalizata de catre propriul sau popor si a ajuns sa se desparat de sotul sau, acesta castigan d custodia fiicei lor. Din aceste motive, Zeinab Zaza a locuit cu tatal sau conform traditiilor si astfel a ajuns sa aiba o parere foarte proasta despre mama sa din cauza stilului de viata ales.

Durerea a macinat-o profund pe Haifa atunci cand fiica sa a decis sa se casatoreasca si nu si-a anuntat mama, mai mult chiar, nu a acceptat ca aceasta sa fie prezenta la ceremonie si nici macar sa vorbeasca cu ea. Haifa a fost extrem de trista si cu greu si-a revenit, ba chiar atunci cand a luat parte la o emisiune in direct, intrebata fiind de catre gazda de fata sa, a izbucnit in plans nemaiputand sa rosteasca un cuvant.
In viata sa sentimentala Haifa a avut deasemenea de indurat multe deoarece dupa divortul de sotul sau ea s-a implicat intr-o relatie de dragoste cu omul de afaceri Tariq Al-Jaffali iar in anul 2005 a anuntat in cadrul unei emisiuni logodna cu acesta.
La scurt timp dupa finele emisiunii, cei doi s-au despartit. Se pare ca parintii celebrului om de afaceri nu au fost de acord cu relatia lor.

Dupa o perioada in care a stat singura, ea l-a cunoscut pe faimosul om de afaceri egiptean, Ahmad Abu Husheima cu care s-a casatorit pe 24 aprilie 2009 in Beirut.


Tag-uri: performante, familie, cantareataCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 23 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :