FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,878
Votes: 1
Fame Riser
          
Fame Rank
9
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata lui Smiley

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata lui Smiley

 Q:   Intreaba despre Viata lui Smiley       
Smiley s-a nascut pe data de 27 iulie 1983 in Pitesti, judetul Arges. In copilarie era un baietel agitate, care nu putea sta locului o clipa, totul decurgand normal pana la varsta de zece ani, cand placerea lui Andrei de a asculta muzica s-a transformat in placerea de a canta. Prima data a cantat cand era la gradinita, cand avea 3-4 ani, la sceneta de Craciun.

Desi avea un rol mai mic, invatase toate replicile pe de rost, dar s-a blocat pe scena, insa cand a ajuns acasa cu parintii a jucat sceneta la rugamintile acestora, si fara ca el sa stie l-au inregistrat, si la 18 ani i-au facut cadou o caseta pe care se afla toata piesa cu el. A fost impresionat de gestul parintilor, insa nu a plans decat la finala de la "Dansez pentru tine" cand i-a socat pe ai lui.

Cea mai mare nazbatie pe care a facut-o in copilarie a fost la trei ani si jumatate cand a fugit de acasa ca sa vada un meci al lui FC Arges, in acea perioada locuia la bunici, iar bunicul nu a vrut sa il duca la meci asa ca a hotarat sa se duca singur pe stadion. Nu a avut bani de bilet, dar era atat de mic incat nimeni nu l-a observat, reusind sa corupa inca un prieten care avea si el tot trei ani, sa il insoteasca la meci.

Smiley este un mare fan de-al lui Michael, il asculta inca de mic, a avut toate albumele pe casete, apoi le-a cumparat pe cd-uri, si stia si toate piesele pe de rost.

Inainte de a canta in trupa Simplu, a fost in trupa Millenium 3 alaturi de Randi, dar abia dupa ce a intrat in Simplu a inceput sa si cante. Desi face parte din trupa Simplu, are timp si de o cariera solo, si nu se considera un om innebunit dupa bani, ci doar vrea sa fie platit pentru munca lui, de cei de la Simplu se simte legat pe viata, afirmand ca vor ramane mereu alaturi, chiar daca la batranete vor renunta la trupa. In 2001 a primit propunerea din partea lui CRBL sa faca parte din trupa Simplu, dupa ce initial incercase sa obtina un loc in formatia Akcent.

Desi propunerea a venit din partea unui membru al trupei, Smiley a dat proba pentru casa de discuri Roton. Ca membru al formatiei a fost nevoit sa invete si sa danseze, si pentru ca era intotdeauna binedispus si ii inveselea pe cei din jurul sau, vechiul Andrei a primit porecla Smiley, porecla pe care si-o foloseste in prezent ca nume de scena.


Tag-uri: viata, cariera, cantaretCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 03 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :