FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 823
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata lui Liviu Varciu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata lui Liviu Varciu

 Q:   Intreaba despre Viata lui Liviu Varciu       
Cat timp a fost gravida cu el, mama lui Liviu Varciu a crezut ca o sa aiba o fata. Fratele lui il pupa tot timpul si de aceea crede Liviu ca are gropitele in obraji, gropite cu care a reusit sa innebuneasca toate fetele din Romania. Pentru ca nu erau oameni foarte instariti, Liviu a fost dat sa fie crescut de bunicii din partea mamei, undeva la tara in judetul Ialomita. Acolo a avut tot ce si-a dorit, nu i-a lipsit nimic. Gradinitia a facut-o in orasul natal la Constanta, la fel si scoala.

A studiat acordeonul, instrument pe care il va abandona in cativa ani pentru a se dedica studiului instrumentului numit corn, la scoala de arte, unde s-a transferat incepand cu clasa a sasea. L-a scoala de arta l-a avut coleg p e Aurelian, cel care mai tarziu urma sa ii fie si coleg de trupa. La liceu a optat pentru "CFR", a fost destul de cuminte in aceasta perioada, desi in clasa a noua incepuse sa se bata cu cativa baieti, deoarece asa il invatase fratele lui, ca trebuie sa se bata cu toti ca sa se impuna.

Tot la liceu a inceput si prietenia cu Adi, celalalt coleg de de trupa al lui, fiind colegi si la acelasi liceu. Aurelian si Liviu au facut prima trupa cand erau in clasa a sasea la scoala de arta. Au avut si o colega in trupa lor pe care au numit-o T.N.T. si-au schimbat apoi denumirea in "Mesagerii dragostei", avand astfel si primul lor concert la bunicii lui Liviu la tara. Dupa Mesagerii a urmat denumirea "L.A.", formand trupa impreuna cu Adi si Aurelian, avand un mare succes, fiind cea mai indragita trupa de baieti la ora actuala. Dupa cativa ani de cantat, trupa s-a despartit, Liviu urmand cariera de actor in televiziune, jucand in mai multe seriale.


Tag-uri: vedeta, viata, televiziuneCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 13 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :