FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 642
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata lui Alex Velea

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata lui Alex Velea

 Q:   Intreaba despre Viata lui Alex Velea       
Alex Velea s-a nascut pe 13 mai 1984 in Craiova. Prima reprezentatie pe o scena a fost intr-o sceneta care se numea "Bivolul si cotofana", cand avea doar patru ani. Prima data a cantat pe scena la 9 ani cand a participat la "Vedete cu ghiozdan", unde a castigat premiul special al juriului.

Trei ani mai tarziu a cantat pe o scena si toata lumea ii striga numele, atunci si-a dat seama ca muzica este ce vrea sa faca in viata. A fost olimpic la matematica si romana, iar din clasa intai pana la terminarea liceului a luat doar premiul 1. Apoi a urmat Facultatea de Inginerie si Protectia Mediului, pe care a facut-o pentru ca vroia as aiba si o meserie adevarata. Primul pas in afirmarea muzicala a fost concursul "Star Fact ory" la care s-a inscris cand era in clasa a 12-a, iar in urmatorii trei ani a facut naveta Bucuresti-Craiova, ca sa poata ajunge si la facultate.

In anul 1 de facultate nu prea a ajuns la cursuri, dar in urmatorul an a fost bursier pentru ca s-a tinut de treaba. Nu bea alcool decat pe 13 mai de ziua lui si poate inca de 2-3 ori pe an, deoarece nu este fac al alcoolului pentru ca bautura ingrasa, iar regimul lui alimentar si programul la sala nu ii permit sa bea. In timpul liber ii place sa mearga la film cu prietenii, sa calatoreasca, dar nu are timp sa se plimbe peste tot unde ar vrea.

In 2009 a prezentat Romanian Music Awards, care au avut loc la Craiova, iar vara aceasta s-a casatorit cu Ana care este marea lui dragoste.


Tag-uri: cantaret, scena, muzica, viataCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 03 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :