FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 246
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata Iuliei Vantur Fara Marius Moga

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata Iuliei Vantur Fara Marius Moga

 Q:   Intreaba despre Viata Iuliei Vantur Fara Marius Moga       
Cand s-a despartit de Marius Moga, acest subiect a tinut mult timp prima pagina a ziarelor, apoi s-a presupus ca are o noua relatie pe care vedeta a negat-o. Iulia Vantur are o aparitie foarte studiata, ea alegandu-si cu grija cuvintele, vorbele exact cum trebuie si are principii foarte clare cand este vorba despre munca ei. Se poate spune despre ea ca este printre putinele vedete care se pot inscrie in noua generatie de dive.

Frumoasa blonda prezinta Stirile Pro tv in diminetile de week-end alaturi de Cosmin Stan si concursul "Dansez pentru tine" alaturi de Stefan Banica Jr., in fiecare vineri. In timpul liber merge la teatru, continua cursurile de actorie, danseaza, iese cu prietenele in oras, la concerte, la s pectacole, stand-up comedy, film, cunoaste oameni noi, se duce la sala de sport unde are un program de intretinere, sau pozeaza pentru vreo revista. Dupa ce s-a despartit de Marius Moga a ramas cu un gol in suflet, ca orice om care doar ce a iesit dintr-o relatie, dar pe care il umple treptat cu alte lucruri frumoase, care ii fac placere, care ii aduc bucurie. Din acea relatie pastreaza amintirile frumoase, momentele de fericire si un prieten.

Dupa despartire a pasit cu incredere intr-o noua etapa a vietii ei, pe care o descopera cu entuziasm si curiozitate. Fiecare perioada vine cu invataturile ei, cu satisfactii, bucurii, incercari. Trebuie sa treci prin toate firesc, sa-ti oferi linistea de a te privi cu sinceritate, pentru a te cunoaste mai bine, pentru a deveni mai puternica.

A avut doar o scurta perioada de trecere de la o stare la alta pentru ca presa, oamenii din jur au reactionat imediat. Nu se considera o femeie singuraa deoarece are o familie frumoasa, care o iubeste, prieteni care tin la ea si ii sunt alaturi in orice clipa. Are o viata sociala care nu ii permite sa fie singura.


Tag-uri: viata, revista, vedetaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 19 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :