FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 182
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata in televiziune si Holograf

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata in televiziune si Holograf

 Q:   Intreaba despre Viata in televiziune si Holograf       
Dan Bitman este vocalistul trupei Holograf si moderatorul emisiunii “Danutz SRL” dufizat de TVR 1. Pentru artist cea mai mare realizare a vietii sunt copiii lui. Bazele trupei Holograf au fost puse de Mihai Pocorschi, Stefan Radescu, Tino Furtuna, au urmat apoi Edi Petrosel. In 1995 a fost adus de la Iris impreuna cu Nutu Olteanu de basistul trupei. Formatia este viata lor, de mai bine de 25 de ani, Holograf este un mod de viata si povestea unei prietenii.

Au reusit sa castige admiratia tuturor categoriilor de varsta, au avut norocul de a se intalni, combinat cu inspiratie, bun simt si un dram de modestie. Cand compun un cantec sunt inspirati de viata, care este principala sursa, dar si de dragoste, oameni si poves tile acestora. Desi este curtat de mai multe televiziuni, a ramas fidel TVR-ului, emisiunea pe care o prezinta ii pune in valoare si calitatile de moderator.

A ramas la acest post de televiziune deoarece este un fel de microb inoculate de mama lui inca din adolescenta. A lucrat inca din timpul facultatii, in Radiodifuziunea Romana si nu a putut sa tradeze originile, deoarece a trait multe bucurii si deceptii, dar au ramas totusi lucrurile bune.

Cinematografia in special “Orient Expres” a fost o experienta formidabila pentru el, mai ales intalnirea cu niste actori fantastici, dar considera ca meseria de actor trebuie respectata, si si-a dat seama ca nu este pentru el. Cei trei copii ai lui i-au mostenit talentul muzical, cel mare a cochetat cu pianul, Patrick a inceput lectiile de pian, dar nu stie daca vreunul dintre ei va fi atras de muzica pentru a face o cariera.


Tag-uri: viata, televiziune, holografCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 10 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :