FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 522
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata Elenei Gheorghe

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata Elenei Gheorghe

 Q:   Intreaba despre Viata Elenei Gheorghe       
Elena Gheorghe s-a nascut in Bucuresti la 30 iulie 1985, in familia preotului Gheorghe, mama ei provenind dintr-o familie de muzicieni, ea insasi fiind o cantareata de muzica populara. Sora ei urmeaza o cariera in jurnalism, iar fratele este fotbalist la clubul sportiv "Sportul Studentesc". A inceput sa cante la 3 ani, iar in clasa a cincea s-a inscris la Palatul National al Copiilor, unde a urmat lectii de canto, iar ulterior a devenit solista cercului "Armonia".

A jucat handbal in scoala si a cantat la serbarile organizate in institutie, iar la adolescenta a participat la cateva festivaluri nationale. In anul 2000 a castigat trofeul festivalului "Ursuletul de aur", si a participat la Festivalul Mamaia, fiind cel mai tanar participant, si desi a participat la sectiunea interpretare, nu a reusit sa castige nimic, dar a intalnit-o pe Adela Popescu, alaturi de care a cantat pentru o scurta perioada in formatia "Viva". Proiectul nu s-a bucurat de succes, asa ca au decis sa o ia pe drumuri diferite. In adolescenta a studiat actoria si a urmat lectii de canto clasic in cadrul liceului de muzica "Dinu Lipatti". In 2002 a devenit vocea principala a proiectului Mandinga, insa nu a fost multumita de promovarea si de clauzele contractului si a decis sa paraseasca formatia si sa urmeze o cariera solo.

In 2006 si-a deschis propria scoala de dans, numita Pasitos, in acelasi an scotand si primul album din cariera solo intitulat "Vocea ta". In luna august a aceluasi an a cantat in deschiderea concertului formatiei Vaya con Dios, care a avut loc in Mangalia, in ultima zi a festivalului Callatis. La sfarsitul anului a participat la prima editie a concursului "Dansez pentru tine", unde a obtinut locul trei in finala.

La sfarsitul anului 2007 a inceput comercializarea celui de-al doilea album din cariera "Te ador". Elena a fost rasplatita cu premiul de onoare al revistei Confidential pentru cele doua albume, cel de muzica aromana "Lilicea vreariei" si cel de muzica latino "Te ador". In cariera solo a avut multe reusite, in 2009 reprezentand Romania la Eurovision cu piesa "The balkan girls". Anul acesta se bucura de un mare succes ultima ei melodie, "Disco romancing".


Tag-uri: cantareata, succes, proiecte, viataCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 29 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :