FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 416
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata Alexandrei Irina Maruta

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata Alexandrei Irina Maruta

 Q:   Intreaba despre Viata Alexandrei Irina Maruta       
Andra a avut norocul sa se nasca intr-o familie din Campia Turzii care iubea muzica. Inca de cand avea cateva luni, inainte de a vorbi, ingana cantecele auzite de la parintii ei. Prima data cand s-a urcat pe o scena era o fetita micuta infofolita intr-un costum national, primele aplauze au facut-o sa se simta mai curajoasa, mai inalta, se considera un om mare.

Anii care au urmat ii masurau varsta in cantece, cu cat invata mai multe cu atat se apropria de ziua in care visa ca la poarta casei, sa opreasca un dovleac ce urma sa se transforme intr-o caleasca. La Bucuresti nu a ajuns intr-o caleasca asa cum visa cand era mica, ci cu trenul. A reusit sa se obisnuiasca cu tumultul Capitalei, cau ritmul alert al dialogurilor, isi imagina ca era inscrisa intr-o cursa, la capatul careia constata ca are nevoie de patine cu rotile si vreo doua perechi de aripi.

Dupa prima aparitie la televizor, isi propusese sa nu mai calce intr-un studio, deoarece reflectoarele, microfoanele, monitoarele o ametisera si nu mai vroia sa aiba parte de atatea emotii. Dupa aceasta experienta au urmat primele inregistrari, primele videoclipuri, primele concerte. A intalnit multe persoane, si-a facut multi prieteni, s-a obisnuit cu lumina reflectoarelor si a invatat sa se concentreze doar pe ceea ce este mai important pentru ea, si anume sa cante in asa fel incat spectatorii sa intre in aceeasi vibratie cu ea, sa aleaga piesele in care orice om se regaseste. Andra nu face parte din categoria cantaretelor care se preocupa mai mult de vestimentatie decat de voce.

In momentul in care incepe sa cante tot ce mai conteaza este fluidul energetic dintre ea si cei care o asculta. Nu se considera o persoana aroganta si nici nu sufera de vedetism. A reusit sa se tina departe de scandaluri si de conflictele cu cei din jur, aparand in presa datorita realizarilor ei.


Tag-uri: cantareata, viata, carieraCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 09 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :