FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 573
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata actritei Barbara Mori

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata actritei Barbara Mori

 Q:   Intreaba despre Viata actritei Barbara Mori       
Frumoasa actrita Barbara Mori s-a nascut pe data de 2 februarie 1978 in Montevideo, Uruguay. A venit pe lume intr-o familie normala si fericita.

Mama sa este Rosario Ochoa iar tatal Yuyi Mori. Barbara nu a fost singurul copil al familiei Mori, ea avand inca o sora geamana Kenya Mori si un frate Kintaro Mori.

Barbara si cei doi frati au crescut impreuna in casa parinteasca din Montevideo. O frumoasa legenda legata de numele orasului Montevideo este cea a unui marinar portughez care ar fi strigat „Monte vide eu” (Eu vad muntele) atunci cand, fiind de serviciu la catarg ar fi zarit pentru prima data colina pe care astazi se gaseste orasul.

Cand Barbara avea doar 3 ani, parintii au divortat iar ea a ramas in grija mamei. D in acele clipe, au inceput greutatile pentru micuta Barbara si mama sa. De mica, Barbara Mori isi dorea sa devina o persoana cunoscuta.

Faptul ca a ramas cu mama sa a insemnat mult pentru ea, dar in acelasi timp a fost foarte dificil deoarece o perioada de timp ele nu au avut un domiciliu stabil, mutandu-se des din Mexic in Uruguay.

Pentru un copil a fost destul de greu sa fii mereu pe drumuri, dar ea a stiut intotdeauna ca mama sa se zbatea pentru a putea razbate impreuna in viata.

Astfel, cea care acum apare ca o mare vedeta pe micile ecrane, a avut o viata grea fara bucurii si placeri in vremea copilariei. Totusi, toate aceste greutati nu au impiedicat-o nici o clipa sa viseze si sa se gandeasca la ceva mai bun. Mereu a sperat ca intr-o zi se va schimba si viata ei. La 14 ani Barbara a inceput sa lucreze chelnerita intr-un bar deoarece nevoile erau prea mari iar mama nu mai putea face fata singura.


Tag-uri: viata, actrita, barbara moriCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :