FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,760
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Varsatorul si capacitatea sa de seductie

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Varsatorul si capacitatea sa de seductie

 Q:   Intreaba despre Varsatorul si capacitatea sa de seductie       
Pericolul in ceea ce-l priveste este sa joace prea mult pe cartea seductiei. Varsatorul are o adevarata nevoie sa placa. Din acesta cauza este foarte ingrijit. Te poate face sa credezi cu usurinta. Dar atentie ! trece repede de la o stare la alta. Pentru el seductia nu e decat un joc. Veselia si caracterul sau de cuceritor plin de surprize il fac foarte placut la prima vedere. Cand un varsator vrea sa seduca te poti astepata la orice numai la lucruri simple nu.

In dragoste este un idealist cauta perfectiunea. Putera propriei imaginati il transforma intr-un mare romantic. Dar Varsatorul nu este dinamic ii trebuie timpm, e in cautare de senzatii tari si sentimente deosebite. Cand se inflacareaza nu-l mai retine nimic. Fiind instabil din cauza profundei sociabilitati are in general un des tin afectiv plin de numeroase necazuri. Este un marginal al dragostei. Poate iubi mai multe persoane in acelasi timp stie intodeauna sa rezolve din instinct situatiile amoroase cele mai complicate. Varsatorul face parte din fiintele cele mai atragatoare din zodiac, dinamic si pozitiv ii e greu sa stie prea bine ce vrea de la o prietenie. Inainte de orice este un independent. Face loc in jurul lui prietenilor cand are el chef. Acestia cu greu ii vor cunoaste sentimentele. Dar cand o prietenie prinde radacini e pe viata.

Varsatorul simte nevoia sa-si creeze o familie de suflet de care va avea calduros gija. Este violent patimas exercitand asupra celorlalti un magnetism deosebit.

Combinatiile Varsatorului cu :

Sagetatorul – nici unul nu va dori sa aiba relatii de iubire sau afaceri. O antipatie reciproca.

Capricornul – combinatie incompatibila. Vor aparea conflicte majore generate de interese comune, amorul carnal si aventura le place amandurora.

Varsatorul – pot cooperea pentru un interes propus pe parcursul lagaturii lor. Se vor stima si iubi reciproc dar mai mult ca doi amici.

Pesti – relatie de toleranta reciproca. Fara mari conflicte sau aminozitati, nu va exista decat relatii reci.

Berbecul – o combinatie de succes modest. Relatia va fi de intelegere reciproca si de toleranta.

Taurul – o relatie plina de suspiciuni din partea ambilor parteneri. Vor fi tot timpul certuri si animozitati. Evitati-l !

Gemeni – relatie plina de succese. Se prevad reactii intime infocate, dar vor putea colabora si vor putea face un cuplu bun in societate. Vor avea relatii uneori stranse, dar legate doar de sex.

Leul – combinatie plina de dispute si diferente de orgolii si ierarhie, de dominare si autoritate. Se vor insela reciproc, vor avea amantiamante la intervalle diferite si nu vor putea fi sinceri unul cu altul. Se vor purta ca doi rivali.
Fericirea – relatie mediocra care indiferenta va domina. Pot aparea conflicte legate de sex, intimitate sau personalitate.

Balanta – combinatie buna se poate vorbi de un succes reciproca. Balanta va incerca sa-si impartaseasca iubirea, iar Varsatorul va pune uneori prea mult suflet, riscand sa apara unele accese de gelozie si mici certuri.

Scorpionnul – combinatie fericita chiar rara, va domina dragostea penetranta si interesele si interesele comune deosebite, va fi o relatie de exceptie.
sursa imaginii : astrologyweekly.com


Tag-uri: zodiac, horoscop, varsator, compatibilitate, zodie, combinatii, seductieCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :