FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 598
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre TVR.ro

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

TVR.ro

 Q:   Intreaba despre TVR.ro       
TVR.ro La data de 23 aprilie 2007, site-ul TVR.ro s-a relansat, cand s-a transformat dintr-un site de prezentare a institutiei intr-un site complex, de informatie. Design-ul site-ului a fost realizat de Habar18.ro. In anul 2008 TVR.ro a fost nominalizat la premiile Internetics.

TVR.ro isi desfasoara activitatea sub controlul Parlamentului, in conformitate cu Legea nr. 41/1994. Presedintele Consiliului de Administratie este numit de catre Parlament, pe o perioada de 4 ani. Consiliul de Administratie al TVR.ro cuprinde 13 persoane, desemnate prin votul majoritatii deputatilor si senatorilor.

Numar de angajati: 3.569 (dintre care 2.988 la Bucuresti si 581 la studiourile teritoriale) in decembrie 2009. Finantare: taxa tv, venituri din publicitate si de la bugetul de stat.

TVR.ro inseamna: sase posturi - TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Cultural, TVR Info si TVR International, un canal experimental care emite in sistem High Definition - TVR HD, dar si cinci studiouri teritoriale: TVR Cluj, TVR Iasi, TVR Timisoara, TVR Craiova, TVR Tirgu Mures si portalul www.TVR.ro.

Ce transmite TVR.ro: o mare varietate de genuri de programe, stiri, evenimente sportive majore, productii proprii de filme si seriale, documentare, programe de actualitate. TVR emite pe sase canale - TVR 1 (national, adresat publicului larg), TVR 2 (national, adresat publicului activ, cu studii superioare), TVR 3 (national, dedicat vietii comunitatilor regionale), TVR Cultural (national, adresat elitei culturale), TVR Info (national, centrat pe difuzarea de informatii utilitare si transmisii live din trafic), TVR International (national si international, se adreseaza romanilor din diaspora). La acestea se adauga TVR HD, un canal experimental care emite in sistem High Definition (HD).

Televiziunea Romana este afiliata la organisme internationale: EBU - Uniunea Europeana de Radioteleviziune (din 1993), EGTA - European Group of Television Advertising (din 1998), CIRCOM REGIONAL - Asociatia Televiziunilor Publice Regionale din Europa, U.R.T.I. - Universitatea Radiofonica de Televiziune Internationala (din 1980), ARTE FRANCE (din 1997), IFTA - Federatia Internationala a Arhivelor de Televiziune (din 1994), BALTIC MEDIA CENTER (din 2000).

TVR.ro isi rezerva dreptul de a nu publica raspunsuri sau comentarii care contin injurii, care incita la violenta, sunt defaimatoare, ofensatoare - atat la adresa telespectatorilor TVR.ro, a utilizatorilor, cat si la adresa angajatilor TVR.ro, a institutiei sau a autoritatilor.

TVR.ro nu va publica raspunsuri sau comentarii care lezeaza drepturile persoanei sau incalca legile tarii. TVR.ro nu va publica comentarii care fac reclama sau contin linkuri.

Prin contributia pe care o aduceti la site-ul TVR.ro (fotografii, grafice, elemente video sau audio), sunteti de acord sa acordati TVR.ro.ro dreptul de folosi, reproduce, publica, adapta, traduce si de a pune la dispozitia publicului aceste materiale.

Formele de exprimare pe site-ul TVR.ro sunt variate. Informatiile pe care ni le trimiteti pot fi folosite pentru a veni in intampinarea asteptarilor dumneavoastra privind calitatea produselor TVR.ro si pentru a va oferi serviciile si informatiile de care aveti nevoie. Datele pe care ni le furnizati pot fi folosite pentru a inlesni comunicarea cu dumneavoastra.

Informatiile obtinute prin intermediul forumului pot fi folosite pentru o comunicare interactiva. Daca alegeti sa ne trimiteti continut, putem publica ID-ul pe care ni l-ati furnizat.

By FW Editor


Tag-uri: tv, stiri, siteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 29 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :