FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 530
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tulburatoarea Viata A Lui Vincent Van Gogh

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Tulburatoarea Viata A Lui Vincent Van Gogh

 Q:   Intreaba despre        
In Anglia, Vincent Van Gogh a lucrat ca profesor suplinitor unde a realizat primele sale schite. In preajma Craciunului, el s-a intors acasa si a inceput sa lucreze intr-o librarie din Dordrecht vreme de sase luni. Aceasta slujba nu l-a incantat niciodata, drept dovada, in toata aceasta perioada el isi petrecea timpul in spatele magazinului traducand pasaje din Biblie in limbile franceza, engleza si germana. Trairile emotionale ale lui Vincent Van Gogh au crescut din punct de vedere religios iar el a crezut ca si-a gasit adevarata vocatie. Intreaga sa familie l-a sprijinit in efotul sau de a deveni pastor si l-a trimis la Amsterdam pentru a studia teologia.

Nu a putut sa treaca examenul de admitere acolo si a ramas in casa unchiului sau incercand sa urmeze un curs de teologie insa nu a reusit.

Dupa aceea, Vincent Van Gogh a fost angajat in mai multe conflicte cu tatal sau insa apoi s-a linistit si a devenit dintr-o data interesat de oamenii din jurul sau si de modul lor de viata. La sugestia fratelui sau Theo, el a luat in serios arta si a exprimat in schite tot ceea ce observa la oamenii din jur. Spre deosebire de majoritatea pictorilor al caror talent s-a manifestat inca din perioada copilariei, Van Gogh a inceput sa picteze la varsta de 27 de ani, fiind convins de fratele sau Theo si de pictorul Anton Mauve.

Primele sale picturi au fost niste reproduceri dupa tablourile realizate de pictorul Millet, pe care Vincent Van Gogh il admira foarte mult. El s-a mutat cu parintii la tara in Etten, unde a continuat sa deseneze, iar ca tema erau vecinii sai. Dupa mai multe incidente, el s-a certat iarasi cu tatal sau si a plecat de acasa la Haga.

Varul sau i-a impumutat bani pentru a-si deschide un atelier de pictura si a-si achizitiona acuarele si pensule si astfel el s-a apucat serios de treaba.

Intristat profund de moartea tatalui sau, Vincent Van Gogh a devenit foarte interesat de munca si operele sale si atunci a realizat prima sa opera de mare valoare numita „Tarani mancand cartofi”.


Tag-uri: profesor, pictor, artistCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 06 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :