FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 482
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tratamentele cu lumina adanc pulsata

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Tratamentele cu lumina adanc pulsata

 Q:   Intreaba despre Tratamentele cu lumina adanc pulsata       
Frumusete la minut! Acesta este ultimul racnet in materie de moda a saloanelor de infrumusetare. Daca ne putem bucura de mancare la minut sau de alte beneficii la minut, de ce nu ne putem bucura si de noua gaselnita a tehnologiei, si anume infrumusetarea imediata. Spre deosebire de mancarea la minut care este foarte nociva organismului nostru, toate tratamentele rapide pentru tenul si corpul nostru imediata sunt foarte benefice si sanatoase. Dar mai ales acestea ne ofera infrumusetarea mult dorita.

Tratamentele cosmetice sunt deja o constanta, iar una din noile tehnologii care au intrat in gratiile saloanelor de infrumusetare este cea cu IPL (Lumina Inalt Pulsata). Aparatul care face posibila folosirea sistemului IPL se numeste Vasculight Elite, vizand tratamente ca: epilarea definitiva , leziuni pigmentare, vasculare, regenerarea pielii, indepartarea tatuajelor sau tratamente pentru vasele mari de pe picioare. Regenerarea pielii se bazeaza pe fenomenul de fotodermoliza, produs de IPL, urmat de o regenerare fiziologica a epidermului si de modelarea fibrelor de colagen ale dermului. Se poate considera echivalentul unui peeling superficial ca profunzime, dar cu rezultate superioare.

Vascularizarea pielii si leziunile pigmentare (cicatrice, pistrui, acnee, keratoze, riduri sau pete de varsta sau de soare) se realizeaza printr-un procedeu care se bazeaza pe fotodermoliza produsa de IPL pe melanina (pentru leziunile pigmentare) sau pe hemoglobina (in cazul vaselor mici). Tratamentul se face pe intreaga fata, gat si decolteu. Imediat dupa tratament pielea se poate inrosi pentru cateva ore, iar acolo unde au fost leziuni sau pete, poate ramane maronie chiar si cateva zile. Procedeul de epilare se bazeaza pe fenomenul fotodermoliza produs de IPL pulsata pe foliculii pilosi, in unele cazuri fiind necesara aplicarea unor creme anestezice. Pentru aceasta procedura se interzice expunerea la soare sau solar inainte cu cel putin 3 saptamani, dar si dupa tratament.

Această tehnica neinvaziva se bazeaza pe emiterea unei lumini adanc pulsate de inalta intensitate ce este controlata cu ajutorul unui computer. Este de asemenea singura terapie care ajută la tratarea cuperozei si a capilariilor sparte. Tratamentul postoperator presupune interdictia de a te expune la soare şi folosirea unor creme cu factor foarte mare de protectie atunci cand iesi din casa. Exista riscuri si este chiar contraindicat tratamentul in cazul in care suferi de hiperpigmentare sau hipopigmentare sau daca ai pielea foarte inchisa sau foarte deschisa. Astfel de tipuri de piele vor reactiona destul de agresiv la arsuri, iar tratamentul cu IPL poate avea reactii neanticipate de catre medic. De asemenea, dupa acest tratament nu este nevoie de recuperare.


Tag-uri: fotodermoliza, vascularizareCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 27 January '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :