FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 262
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tratamente de inlaturarea a celulitei

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Tratamente de inlaturarea a celulitei

 Q:   Intreaba despre Tratamente de inlaturarea a celulitei       
La ora actuală, televiziunile şi publicaţiile de orice fel, mai ales cele destinate femeilor ne bombardează cu fel şi fel de reclame la produse minune sau tratamente miraculoase care promit să ne ofere un corp nou, remodelat, plin de vigoare, de frumuseţe, dar mai ales fără pic de grăsime sau de celulită.

Iar scopul acestor reclame este mai mult decât atins deoarece femeile dau buzna într-un număr foarte mare în cabinetele sau saloanele care le procură aceste tratamente.


Unul dintre acestea este tratamentul numit Cellu M6. este o procedură noninvazivă, adică nechirurgicală, care are ca scop combaterea celulitei şi a ţesutului adipos.

Metoda oferă soluţie mai ales persoanelor care au strat destul de mare de celulită, renumita „coajă de portocală” . Odată instalată această etapă a celulitei, toxinele şi grăsimile sunt mult mai uşor şi mai repede reţinute de organism şi depozitate.

Acest proces este efectul unei carenţe foarte mari în circulaţia sângelui şi activitatea metabolică.

Tratamentul intervine atunci când o dietă drastică şi exerciţiile fizice nu mai sunt suficiente pentru a îndepărta stratul mare de celulită deja acumulat.

Practic, Cellu M6 presupune un fel de masaj cu ajutorul unor aparate speciale. Este exercitată o presiune negativă de către un sistem de vacuum care absoarbe ţesutul în interiorul camerei de tratament. Apoi se face alt masaj de către două role ce au încorporate un nişte mici motoraşe ce lucrează independent şi la viteze diferite.

Astfel, ţesutul primeşte un masaj în profunzime care determină o mai bună circulaţie limfatică şi a sângelui, restructurarea ţesutului conjunctiv şi eliminarea excesului de lichide şi de toxine.


O altă modalitate de a avea un corp frumos şi tonifiat este tratamentul care presupune împachetarea cu cafea verde. Promite aceleaşi efecte ca şi tratamentul prezentat mai sus, numai că diferă modalitatea prin care se obţin aceste rezultate.

Procedura debutează cu o exfolierea uşoară a pielii corpului, apoi urmează un masaj cu diferite geluri ce conţin concentrat de cafea, aplicat pe zonele cu probleme ale trupului.

Apoi corpul este învelit într-o mască cu cafea verde. La final vei îndepărta cremele cu ajutorul unui duş fără săpun şi ţi se va aplica un alt masaj de relaxare şi de tonifiere.

Tratamente de inlaturarea a celulitei Link-uri Externe :

The Task of Removing Cellulite (English)


Tag-uri: eliminarea grasimilor, celulita, tratament, metoda, procesCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 17 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :