FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 648
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tpu.ro - 'Toti pentru unu'

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Tpu.ro - 'Toti pentru unu'

 Q:   Intreaba despre Tpu.ro - 'Toti pentru unu'       
Tpu.ro - 'Toti pentru unu' Toti Pentru Unu este locul unde oferi ajutor semenilor tai raspunzand la intrebarile acestora. Pe TPU impartasesti celorlalti cunostintele si experienta ta, ajutandu-i pe cei care au nevoie de raspunsuri la intrebari diverse. La randul tau, cand ai nevoie de un raspuns la o anumita intrebare importanta pentru tine, pe TPU vei primi ajutor prin raspunsurile celorlalti.

Suntem pe TPU pentru a da si a primi sfaturi bune, pentru a fi toti pentru unu si unu pentru toti.

Pentru a putea utiliza servicile site-ului Tpu.ro tebuie doar sa iti faci un cont de utilizator. Pentru a crea un nou cont de utilizator, dai click pe
"Nu am cont", situat in stanga primei pagini, in sectiunea "Contul Tau". Apoi nu ramane decat sa iti alegi un nume de utilizator (care va fi afisat pe site) si sa introdu ci adresa ta de e-mail si parola dorita.

Pentru a gasi o intrebare pe site este suficient sa introduci cateva cuvinte cheie relevante in casuta din dreapta paginii numita "Cauta".

Daca ai o intrebare de pus, o poti face accesand butonul verde din imagine printr-un click. Acum formuleaza intrebarea, incadreaz-o intr-o categorie si apasa pe "trimite intrebarea". Daca esti logat in contul tau, intrebarea va aparea pe site. Daca nu esti logat, ti se va cere sa te loghezi in contul tau sau sa optezi pentru postarea anonima. Daca nu ai cont pe TPU.ro, iti vei putea crea unul in doar cateva clipe, iar intrebarea va fi atribuita contului tau.

Daca intrebarea pe care tocmai ai trimis-o nu a aparut inca pe site, nu-ti face griji, aceasta va fi vizibila pe site in cateva momente, adica atunci cand pagina va fi reactualizata.

Intrebarile postate de utilizatorii noi si cele postate anonim vor fi temporar vizibile pe site numai autorilor lor si utilizatorilor logati. Cu alte cuvinte, anumite postari nu vor putea fi vizualizate de catre vizitatorii nelogati ai site-ului.

Acestea vor deveni vizibile pentru toata lumea dupa ce vor fi vizualizate de minimum 20 de utilizatori logati, fara a fi raportata de catre acestia. Daca intrebarea cumuleaza minimum doua raportari, ea va fi respinsa de pe site si va ajunge in atentia administratorului site-ului.

Pentru a raspunde unei intrebari puse de un alt membru al TPU este suficient sa dai click pe butonul portocaliu “Raspunde!” din dreptul intrebarii respective. In cazul in care intrebarea respectiva inca nu a primit niciun raspuns, butonul va afisa textul “Raspunde primul!”, pe fundal rosu. Acum enunteaza raspunsul si da click pe “Raspunde”. Daca nu esti logat, ti se va cere sa te loghezi in contul tau sau sa optezi pentru o postare anonima. Daca nu ai cont pe TPU.ro, iti vei putea crea unul in cateva clipe, iar raspunsul tau va fi atribuit acelui cont.

Recomand acest site tuturor persoanelor care au intrebari din orice domeniu, dar in special acelor persoane care le este prea greu sa intrebe parintii sau prietenii despre o problema personala si care prefera sa discute aceasta problema sub anonimat.

By FW Editor


Tag-uri: intrebari, raspunsuri, siteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 29 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :