FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 341
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Toxel.ro - 'Totally Awesome Stuff'

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Toxel.ro - 'Totally Awesome Stuff'

 Q:   Intreaba despre Toxel.ro - 'Totally Awesome Stuff'       
Toxel.ro - 'Totally Awesome Stuff' Toxel Magazine reprezinta sursa ta de inspiratie in fiecare zi! Proiectul a luat nastere prin aprilie 2009, propunandu-si sa publice cele mai interesante lucruri din diverse domenii: fotografie, arta digitala, pictura, gadget-uri, aplicatii, jocuri, masini, reclame, haine sau concepte indraznete. Toxel se bucura astazi, la aproximativ un an de la lansare, de o popularitate crescanda, cu peste 30.000 de vizitatori unici si peste 1 milion de afisari, lunar.

Conceptul unic, imbracat intr-o forma atractiva, cu un continut premium, a reprezentat reteta succesului. Toxel promoveaza artisti aflati la inceput de drum sau profesionisti, aratandu-le si altora ca orice e posibil atunci cand iti doresti cu adevarat. Cine vrea sa creeze si nu-si gaseste inspiratia, se poate retrage linistit aici. A rticolele sunt pline de optimism, culoare, speranta si pozitivism. In fiecare zi apar o multime de lucruri noi.

Toxel Magazine este oferit in forma in care se prezinta el tuturor utilizatorilor care nu trebuie decat sa acceseze site-ul pentru a avea acces la toate functiile si informatiile lui. Toxel nu permite inregistrarea utilizatorilor, prin urmare simpla tastare a adresei intr-un browser web este suficienta pentru libera navigare prin continutul site-ului.

Orice continut prezent in acest site (poze, texte, design) poate fi copiat numai pentru folosul propriu si nu in scopuri comerciale sau noncomerciale in orice alt mediu scris sau online. Orice dorinta de a reproduce continut prezent pe Toxel se va exprima in scris la office@toxel.ro, prin cererea acordului scris din partea apartinatorilor site-ului si a drepturilor de autor asupra materialelor publicate pe site.

Toxel isi rezerva dreptul de a suspenda accesul unor utilizatori fara a da vreo explicatie asupra acestei actiuni. Suspendarea poate fi totala sau numai la anumite categorii ale site-ului.

Site-ul poate fi modificat oricand, atat ca design, cat si ca text, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor sai. In caz de intretinere, accesul poate fi blocat pe o perioada nedeterminata, cu sau fara semnalarea acestei proceduri.

Toxel nu poate fi facut responsabil in cazul aparitiei unei probleme software/hardware a calculatorului dupa descarcarea aplicatiilor recomandate de catre site. De asemenea, orice alt neajuns nu poate fi pus pe seama site-ului, a continutul sau sau a functionarii defectuoase a site-ului din diverse cauze.

Toxel poate contine mesaje publicitare de forma unor bannere, articole advertoriale sau link-uri. Site-ul nu se face responsabil pentru nicio directionare a acestor reclame prezente in continutul sau. Toxel poate incheia contracte cu terte parti care propun includerea unor materiale in continutul site-ului si nu se face in niciun fel responsabil de functionarea lor.

By FW Editor


Tag-uri: 2009, jocuri, reclameCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 29 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :