FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,231
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Toba moldoveneasca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Toba moldoveneasca

 Q:   Intreaba despre Toba moldoveneasca       
Toba moldoveneascaIngrediente:

Cap de porc cu guşă 2 kg, limbă de porc sau de vacă 500 g, şorici de porc 500 g, inimă de porc 500 g, usturoi 30 g, piper 5 g, sare 45 g, stomac de porc 1 buc.

Mod de preparare:

Capul de porc, limba, şoriciul şi inima se pun la fiert împreună. După ce au fiert, se dezosează capul de porc şi se taie în bucăţi de 80- 120 g. Limba, şoriciul şi inima se taie de asemenea în bucăţi, se adaugă sare şi piper cat şi o parte din zeama în care a fiert carnea. Cu această compoziţie se umple stomacul de porc, care a fost curăţat bine şi ţinut 24 ore în apa cu oţet. După umplere stomacul se închide prin legarea capătului pe unde s-a făcut umplerea, se ţine circa o oră în apă fierbinte, cu temperatura de 96°C, apoi se zvantă şi se pune în afumătoare la un fum călduţ timp de două ore.


Tag-uri: toba, afumatura, limba de porc, sorici



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :