FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 810
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tineretea lui Ovidiu Ioanitoaia

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Tineretea lui Ovidiu Ioanitoaia

 Q:   Intreaba despre Tineretea lui Ovidiu Ioanitoaia       
Traian Ovidiu Ioanitoaia, sau mai bine cunoscut doar ca Ovidiu Ioanitoaia, este cel mai bun jurnalist sportiv roman de pana acum. El s-a nascut pe 1 martie 1945 in Peris, Ilfov, insa la numai un an de la nasterea sa, parintii sai s-au mutat in Giurgiu unde a copilarit.

El este singurul copil la parinti si astfel s-a bucurat de intreaga atentie a mamei, a tatalui si a bunicilor. Inca de copil, Ovidiu Ioanitoaia a fost un impatimit al sportului si in special al fotbalului. El batea mingea in curtea scolii alaturi de multi alti baieti. A jucat fotbal la Giurgiu, dupa care la Sportul Studentesc unde a fost coleg si bun prieten cu Ramureanu, marele portar de la echipa Rapid.

Pasiunea sa pentru fotbal a fost m are, insa Ovidiu Ioanitoaia a avut de ales intre scoala si minge, iar cum tatal sau era de profesie medic, tanarul a fost obligat sa invete deoarece stiinta era pe primul loc.

Astfel, Ovidiu Ioanitoaia a renunta la o cariera in fotbal si s-a apucat de invatat insa, nu a renuntat niciodata la sport, deoarece el a mai practicat optional baschetul si inotul. Ovidiu Ioanitoaia este pasionat si de masini. Ii place foarte mult sa conduca si chiar daca in prezent are sofer, acesta sta mai mult in dreapta, deoarece domnul Ioanitoaia este mereu la volan.

Dupa ce a renuntat la minge, Ovidiu Ioanitoaia si-a continuat studiile la Colegiul „Ion Maiorescu” din Giurgiu iar dupa absolvirea colegiului a ales sa urmeze cursurile Institutului de Limbi Straine din Bucuresti unde a invatat engleza, franceza, italiana si poloneza, astazi fiind un om bun vorbitor al acestor patru limbi de circulatie.
Renuntarea la ideea de a deveni fotbalist l-a intristat pe Ovidiu Ioanitoaia, deoarece, pe atunci nu era aceeasi conceptie ca astazi, sa te transferi de la o echipa la alta si sa faci avere, ci sa joci si sa arati tuturor cat esti de pasionat de acest minunat sport.
In Institut a fost unul dintre cei mai buni studenti, dornic sa exceleze intr-o cariera jurnalistica daca nu s-a putut intr-una fotbalistica.


Tag-uri: tinerete, 1945, ilfovCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 06 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :