FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 336
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre The Dark Knight

Tag-uri Populare


filme   hollywood   celebritate   film   actrita   cinematografie   serial   comedii   iarna   salma hayek   comedii romantice   a beautiful mind   tim kring   ubisoft   marlon brando   al pacino   francis ford coppola   animatie   pixar   2001   jim carrey   sarbatori   biografie   mozart   salieri   drama   denise di novi   nicholas sparks   roman   gospodarie   casa   depanare   scule   walt disney   mos craciun   keanu reeves  

All Tags

Famous Forum

 

The Dark Knight

 Q:   Intreaba despre The Dark Knight       
The Dark Knight este un film sumbru, care reuseste sa iti starneasca sentimente contradictorii, inca de la inceput. La incheiere, ajungi insa la aceeasi parere cu cei din jur: "The Dark Knight" apartine lui Heath Ledger.

Actorii cu adevarat mari sunt putini, insa actorii care sa se ataseza atat de repede, aproape instantaneu de personaj, si care sa il poata prezenta intr-o noua dimensiune, reinventandu-si genul sunt cu adevarat rari.

Ii condamni actiunile, dar in acelas timp, reuseste sa iti starneasca admiratia pentru perseverenta si logica bolnava, ascunsa in spatele unui plan diabolic, dar maret, ambele peste masura celor deja intalnite.

Intre prestatia lui Jack Nicholson - primul Joker si prestatia lui Heat Ledger nu exista mari asemanari, cel din urma reusind sa isi imbog ateasca personajul, scotand la iveala un caracter mai intunecat, mai nebun, dar foarte credibil, lasand criticii plini de uimirea noii dimensiuni, ce lua nastere.

In film, avem un Batman (Cristian Bale) ce nu si-a definit talentele de super erou, ajutat de gadgeturi departe de perfectiune si care ramane cu rani profunde in urma luptelor. In acet nou film din serie, se realizeaza o imagine a eroului principal mai credibila, mai corecta, intrucat, acesta este lipsit de experienta si puterile lui Superman.

Pe parcursul filmului se poate observa cum ingeniozitatea, istetimea, bicepsii si averea lui Bruce Wayne au rolul unor ajutoare de nadejde impotrva criminalilor din orasul Gotham. Joker este insa hotarat si ii va demonstra ca raul il poate atinge si adopta chiar si pe cel mai bun, Batman.

Ca dovada a bunei prestatii, Heat leadger a primit Oscarul post-mortem, iar la 6 luni dupa premiera filmului, acesta deja depaseste pragul de un miliard de dolari, incasari.

De altfel, filmul se regaseste si in clasamentul cotidianului The Times, in topul filmelor cu cele mai bune continuari, alaturi de "The Godfather Part II" si "Mad Max 2".

Magia filmului a fost data dupa aprecierile criticilor de prestatia lui Heat, , ce poate fi extrem de convingator in pielea unui personaj malefic, complex, reusind sa ne atraga peste bariera impusa de lupta dintre bine si rau, incat, la final nu ar deranja pe nimeni ca el sa supravietuiasca.

Insa joker, asa cum ni-l vom amintii cu totii de acum inainte, a murit...


Tag-uri: film, batman, heath ledger, cristian baleCategorie: Cinematografie  - ( Cinematografie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 July '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :