FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 501
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre The Body Shop

Tag-uri Populare


relatii   individ   social   interactiune   geografie   relief   natura   ape   minerale   timp   distractie   relaxare   vacanta   plimbare   dragoste   educatie   romania   soare   casa   muzeu   plante   literatura   pasiune   vise   copii   vedete   religie   eleganta   ghiveci   amabilitate   societate   pamant   evolutie   copilarie   madonna   familie  

All Tags

Famous Forum

 

The Body Shop

 Q:   Intreaba despre The Body Shop       
In anii ’70 a inceput sa se dezvolte industria cosmeticelor biologice. Plantele si uleiurile esentiale ale caror efecte benefice erau cunoscute de mii de ani, au devenit ingredientele principale in reteta unor creme si lotiuni preparate manual, cu respect pentru natura si traditie.

Compania The Body Shop a fost fondata in 1976 de catre Anita Roddick. Aceasta a inceput cu aproximativ 25 de produse realizate manual, cu un ambalaj minimal, intr-un magazin din Brighton, Anglia.

Astazi, The Body Shop numara 2.100 de magazine in 55 de tari si expune peste 1.200 de produse, de la faimoasele unturi de corp la cel mai bine vandut parfum, The White Musk, dar si la fabuloasa gama de make-up. Principalele piete ale grupului sunt in Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.

In 1997, T he Body Shop a fost prima companie internationala de cosmetice care a semnat conventia Human Cosmetic Standards. The Body Shop International a devenit primul distribuitor de cosmetice care a introdus utilizarea uleiului de palmier “ecologic” in industria frumusetii. De altfel, compania s-a pozitionat ca lider al campaniilor sociale de aparare a drepturilor omului, animalelor si mediului.

A creat pe piata cosmeticelor nisa produselor pe baza de ingrediente naturale, sugerand unei generatii de consumatori beneficiile unei game de produse noi. In anul 1999, firma aceasta a fost votata si numita al doilea brand de incredere de catre Asociatia Consumatorilor din Marea Britanie.

The Body Shop si-a facut intrarea pe piata romaneasca in 1999, printr-o franciza cu firma elena Ginko. Actionarii The Body Shop Romania sunt companiile Ginkgo Ltd. din Grecia, cu 60% din capitalul social, si Sarantis Romania, cu 40%.

In 2005 The Body Shop a avut o cifra de afaceri de 603 milioane euro si se estimeaza ca firma vinde un produs la fiecare 0,4 secunde.

Fondatoarea acestei mari companii se pare ca are o afinitate pentru tara noastra, infiintand aici in anul 1990 fundatia „Children of the age”. Rolul acestei fundatii este acela de a alina suferintele copiilor aflati in orfelinatele din Romaina. Astazi, fundatia desfasoara programe in toata lumea, lucrand in beneficiul copiilor marginalizati si vilnerabili, de obicei orfani sau victime ale razboiului. Fundatia protejeaza copiii, la asigura o educatie corespunzatoare, asistenta medicala si posibilitatea de a se bucura de copilarie.

Sursa Imagine - voucherline.com


Tag-uri: cosmetice biologiceCategorie: Diverse  - ( Diverse - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :