FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,329
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Taurul si caracteristicile zodiei

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Taurul si caracteristicile zodiei

 Q:   Intreaba despre Taurul si caracteristicile zodiei       
Supusii Taurului ( 21 apr - 20 mai ) sunt nascuti sub dominatia lui Venus, planeta dragostei si a frumusetii Influenta interna este calda si impulsiva si de aici rezulta o natura feminina, influentabila, receptiva, lipicioasa. Aceasta energie produce o fire dragastoasa, o natura mai pozitiva decat dragostea supusa si, de aici, mitul despre prietenia dintre Marte si Venus.

Zodia Taurului, in aspectul ei simbolic, reprezinta fortele procreative in toate departamentele naturii. Este simbolizat de Afrodita care este reprezentata in general purtand doua cornite pe cap imitand taurul. Multi mitologi s-au inselat in ceea ce priveste acest simbol si si-au imaginat ca el reprezinta imaginea cornului de pe capul lui Iris- Apis,taurul sfint al egiptenilor. Este o alta teorie despre Taur. Deoarece Soarele trece prin aceasta zodie in timpul aratului la egipteni se poate ca simbolul reprezinta agricultura. Semnul reprezinta urechile, gatul si laringele Marelui Om, de aceea media indica tacere rabdare si ascultare. El domina organele limfatice ale organismului.

Piatra pretioasa zodiei este safirul, el reprezinta talismanul natural al supusilor Taur. Ziua norocoasa- vineri; numerele norocoase sunt 1 si 9; culoarea norocoasa este albastrul; locurile cele mai bune pentru succes sunt locurile linistite. Taurul este cea mai inalta emanatie a tristetii pamintului si ea reprezinta constelatia planetei Venus. Despre supusii Taurului se poat spune ca au o personalitate magnetica, care atrage si care, daca este bine indrumata, le va da putinta sa ajunga departe si sa progreseze, depinzand aceasta si de circumstantei zilei de nastere. Tipurile bune si cultivate de Taur radiaza frumesete sufleteasca si fizica, farmec personal si cu rafinament necautat, care-i fac interesanti si demni de iubire. Tipurile negative si inculte au un fel de a fi cam morocanos, manifesta incapatinare particulara, cu o atitudine darza si suficienta, se autostimuleaza, deseori sunt plicticosi neinteresanti, marginiti si dusmanii lor proprii. Tipurile pozitive, adevarate, nealterate sunt frumosi, cultivati, cu gratie, cinstiti, cu sentimente profunde, afectuosi, cu simpatie intelegatoare pentru ceilalti oameni. Cu toate acestea, cand detin puterea, Taurii pozitivi abuzeaza de ea.

Puterea de hotarire, cand este determinata si hotarirea este folosita, aduce mari avantaje. in general se incapataneaza repede si, odata pornit pe panta buna sau rea, se dovedesc a fi foarte indaratnici si darji, cei mai indaratnici din tot zodiacul. Acest fel de reactiune se datoreaza in mare parte naturii lor emotionale, de o mare sensibilitate. Cu toate acestea, marea frumusete a naturii Taurului consta in adanca simpatie si intelegere manifestata de ei fata de cei pe care ii iubesc.De aceea li se recomanda sa controleze bine felul de a fi, natura si dispozitia sufleteasca si sa efectueze corectiile si eliminarea partilor negative, deoarece acestea se platesc cu multe procente din fericirea personala.

Le va fi bine in viata daca va domina natura lor pozitiva a caracterului, influentand si evidentiind potentialitatea stralucitoare a mintii si caracterului. Aceste atribute ale naturii lor sunt onestitatea, sinceritatea si fermitatea firii lor. Celelalte trasaturi depind de ei si de felul cum stiu sa se manifeste. Au inclinatii de a fi metodici in actiune si in ceea ce lucreaza, orice fac, fac bine si cu corectitudine. Sunt curajosi, rabdatori si bravi. Trebuie sa aiba grija pentru ca au momente cand sunt influentati de sentimentele, parerile si emotiile altora. Le este recomandat sa chibzuiasca singuri, in liniste. Va fi bine pentru ei ca sa subscrie la sentimentele logice si ale ratiunii si sa evite concluziile eronate si prejudecatile. Sa nu corecteze lucrurile in graba. Sunt demni de incredere si nu intimplator aleg un anumit drum sau fac un anumit lucru.

Au o imaginatie reflectiva, cu totul particulara. Sa nu viseze in exces pentru ca devin nepractici si reveriile lor devin temeri pentru deziluzii. Au o stricta nevoie sa-si controleze imaginatia si sa nu o lase pe ea sa-i captureze. Sunt inclinati sa faca cu atentie tot ce fac si studiaza. Ei studiaza in timp mai mult decat altii pen┬Čtru acelasi lucru, deoarece doresc sa fie siguri pe tot ce stiu. Rareori ei neglijeaza un detaliu uitat de altii. Unii socotesc ca sunt ceva mai lenti in felul de a invata, dar ei tin minte mai multe lucruri. Sunt hotariti si asta ii face sa invete bine orice lucru care ii intereseaza.

Au suficienta imaginatie si putere de a imbunatati ideile originale ceea ce ii va ajuta sa reuseasca in afaceri, in viata profesionala, in activitatea dorita. Le plac mancarurile, o alimentatie bogata si lucrurile care tin de lux. Au tipul de minte care, datorita unor idei inspirate, din timp in timp, le ajuta la bunastare si progres. Daca ei nu folosesc aceste idei vina este numai a lor, depinde pana la urma de asta succesul de care se va bucura in viata. Sa-si foloseasca puterea intuitiva care este facultatea care le da cunoasterea adevarata.

Deseori intuitia ii avertizeaza despre ceea ce se intimpla in jurul lor. Aceasta capacitate intuitiva le da o neobisnuita posibilitate de patrundere a caracterului persoanelor intilnite in viata. Cu sanatatea ei sunt sensibili la gat, laringe si urechi. Trebuie sa evite sa se expuna la frig si sa evite sa forteze vocea. Se nasc cu o buna constructie fizica si sunt rezistenti la intemperiile vietii, trecuie sa aibe un control riguros la mancare si bautura, astfel vor evita multe imbolnaviri ale aparatului digestiv. Simt nevoia sa-si exprime felul lor de a fi receptivi si pasionati. Sunt sinceri si iubesc intens. Doresc din partea celor pe care ii iubesc sa le raspunda cu dragoste, afectiune, interes si atentie.

Sunt loiali in devotamentul lor, atata timp cat conditiile sunt armonioase. 0 data ce le place ceva, le place pentru totdeauna. 0 constata raceala, indiferenta sau lipisa de atentie de la persoana dorita, aceasta le va ituneca viata si energia suficienta sa iasa din impas, sa renunte si sa-si faca din noua viata fericita. Exista momente cand conditiile sau imprejurarile neprielnice pot influenta pe cel iubit de ei si ei nu pot intelege si nu-si pot depasi gindurile, dar nu actioneaza nici unul pentru ca nu sunt parinti tandri si afectuosi.

Le place sa aiba un camin linistit si armonios. Daca ar putea, ar inchide in el persoana iubita, ei sa fie stapini, pentru asta sunt foarte hotarati. isi iau in casa o anumita independenta. Daca nu au libertate devin irascibili. Ei doresc sa aiba maximum din tot ce le poate oferi banul. Au o mare apreciere pentru aspectul artistic din viata, natura si o doresc in caminul lor. Persoanele Taur sunt suficient de indiferente daca lucreaza pe cont propriu sau pentru altii. Femeile Taur vor conduce casa cu fermitate.

Taurul este zodia finantelor si favorizeaza bancherii, comerciantii, agentii de schimb, voiajorii, fermierii, juristii, doctorii si uneori profesorii. in viata isi dezvolta o ascutita putere de perspicacitate, atat in problemele lor cat si in ale altora. in asociatii li se recomanda sa aiba un punct vedere just, pentru ca uneori sunt incapatinati, dirji si fixati in idei si le strica, altii pot sa se straduiasca si sa se descurce mult mai bine decat ei la conducere. Daca se da o anumita cantitate de munca de indeplinit si nu se abuzeaza de ei, o indeplinesc bine. placerea pe care o au pentru lucrurile bune in viata ii face capriciosi in privinta cheltuielilor; se recomanda sa fie mai modesti in acest sens. in perioadele bune financiare se recomanda banii in economii sigure, nu in investitii speculative.

Zodia nu prezinta noroc in jocurile de noroc Cu toate ca zodia este cunoscuta ca o zodie conservativa,sunt indicatii ca vor calatori in viata. Aceasta placere de a calatori este derivata din persepectiva schimbului. Personalitatea lor atrage multi prieteni si cunoscuti. Sunt loiali cu prietenii si le place sa-i primeasca in vizita.

Dau prietenilor sfaturi bune, incurajatoare, speranta si consolare in special. in aceste conditii se exercita o influenta linistitoare. Sa-si analizeze personalitatea si felul de a fi , sa nu permita senzitivii sa-i stapineasca. 0 neinteleapta folosire a dirzeniei poate sa le impiedice evolutia sa le faca mult rau. Este bine prin abilitate sa se retina si sa-si controleze tendinta de a se incapatina, daca vor sa faca succes in viata. Din cauza constitutiei lor emotionale trebuie cu multa grija sa-si aleaga partenerul. Impulsivitatea lor se pare ca e mai mult emotionala. Natura acestora impulsiva va trebui dirijata cu multa intelepciune. Vor obtine succese in folosirea eforturilor lor.

Din nastere sunt constructivi si muncitori asadar sa-si construiasca si propriul lor destin. Vor reusi cei ce ajung rabdatori, socotiti si hotariti. Desi nu pot sa fie agresivi cu tarie de caracter ei vor sti ce sa faca in fata greutatilor atunci cand altii vor renunta. Este bine insa sa nu exagereze fizic, nici psihic. Dupa planificare va elimina dusmaniile si greutatile si va atrage asupra lor respectul, dragostea, prieteniile si succesul.


Tag-uri: horoscop, zodie, venusCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :