FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 762
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Taurul si capacitatea sa de seductie

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Taurul si capacitatea sa de seductie

 Q:   Intreaba despre Taurul si capacitatea sa de seductie       
Influentat de Venus, planeta dragostei , Taurul este un mare seducator. Fermecator, este o fiinta rationala care va avea fericita idee de a va surprinde pentru a va creea apoi o mare emotie. Nu va lasati pacalit : este inteligent, intuitiv si calm in demersurile sale si nu uitati ca rumega si-si pregateste planurile pentru ca sa va atraga in barlogul lui. Ceea ce uraste cel mai mult este sa li-se faca ochi dulci celor din anturaj sau sa nu li-se dea prea multa atentie. Este un posesiv in cele mai multe cazuri atrage prin farmecul lui natural pe care il eteleaza de mai multe ori chiar neintentionat. Este atras in primul rand de farmecul fizic dar odata format cuplul va deveni cam soldatos. Foarte lacom si dotat cu o senisibilitate puternica este un partener care se ambaleaza adesea, este gelos dar sincer si sentimental.

Nu suporta nici flirturile si nici umorul platonic pentu ca nu duc la nimic concret. In dragoste este realist. Relatia cu un Taur pe plan amical nu este simpla intodeauna are nevoie de siguranta pentru a aborda cu incredere o relatie noua. Consolidarea prieteniei se face lent in cazul sau. Are nevoie sa observe indelung cele mai mici gesturi si fapte inainte de a se decide.Totusi este fidel este mai de graba o fire calda si odata ce a-ri castigat prietenia nu va va deceptiona. Puteti conta intodeauna pe ajutorul sau pretios si pe sfaturile sale intelepte.

Lentoarea miscarilor sale ii da un anumit farmec mai ales atunci cand el isi atinge tinta. Este genul de « campion » nu-i place sa piarda este pe cat de afectuos pe atat de ironic cand considera ca e cazul. Este perseverent si fidel.

Combinatiile Taurului cu :

Sagetatorul – o combinatie excelenta bazata pe atractie. Pot colabora cu succes pentru interese comune.

Capricornul – ii leaga gestul de aventura iclinatiile artistice. Vor avea o legatura profitabila.

Varsatorul – evitati cat puteti o astfel de combinatie. Datorita temperamentului sau vulcanic reaciile varsatorului pot fi violente.

Pesti – va puteti casatori. Veti avea o casatorie lipsita de animozitati.

Berbec – se vor simpatiza reciproc vor fi afectuosi dominati de o atractie oarba. O combinatie benefica.

Taur – o legatura dominata de interese reciproce de respect dar si de un puternic magnetis erotic.

Gemeni – sunt posibile unele confruntari, infidelitate, relatii reci.

Rac – o combinatie relativ modesta fara mari sperante.

Leu – numai afacerile va pot uni. Evitati contradictiile nu veti putea comunica prea des riscati neitelegeri si unele necazuri.

Fecioara – combinatie excelenta pentru mariaj si pentru afaceri

Balanta – combinatia nedorita. Vor exista porniri erotice inexplicabile cu unele reactii patologice. Daca exista interese comune pot coopera

Scorpionnul – nici un fel de recomandare. Nici o sansa.
sursa imaginii : astrologyweekly.com


Tag-uri: horoscop, taur, seductie, capacitate, zodie, compatibilitate, combinatii, horoscopCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :