FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 205
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sufletul De Artist Al Anei Ularu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Sufletul De Artist Al Anei Ularu

 Q:   Intreaba despre Sufletul De Artist Al Anei Ularu       
Orice artist ascunde in sufletul sau trairi puternice pe care nu le arata publicului. Un artist se regaseste in rolurile sale fie ca sunt jucate in filme, in piese de teatru sau piese muzicale. La fel se poate vorbi despre poeti, scriitori, pictori, oameni ce traiesc intr-o lume a lor, o lume de basm.

Ana Ularu este o tanara actrita ce se bucura de o impresionanta cariera in lumea filmului. A interpretat roluri cu ajutorul carora a devenit cunoscuta si faimoasa, nu numai in tara, dar si in afara granitelor ei.

Intreaga sa tinerete s-a invartit in lumea teatrului si a filmului iar din aceste motive Ana Ularu a devenit o artista care traieste numai intr-o lume a ei, inconjurata de carti, pensule, picturi, roluri s i filme. Desi a devenit cunoscuta ca actrita, cu mult inainte de a avea sansa sa studieze la o facultate de profil, Ana Ularu a ales sa urmeze studii de specialitate chiar daca ea intrase deja in aceasta lume minunata a filmului.

Teoria si practica nu au mers niciodata cot la cot una cu cealalta. Fiind admisa la UNATC, Ana Ularu s-a vazut nevoita sa studieze si teatrul, avand mari emotii, deoarece pana atunci nu jucase decat in filme. Cu multa munca Ana Ularu s-a integrat perfect insa pentru ea tot filmul a insemnat mai mult intotdeauna.

Fiind intrebata de un reporter ce iubeste mai mult, filmul sau teatrul, Ana a raspuns plina de sinceritate ca ea mereu iubeste rolul pe care il joaca si nu filmul sau teatrul. Ana Ularu a declarat ca doar cei ce au avut o cariera timp indelungat, atat in teatru, dar si in film, pot spune cu mana pe inima ca intradevar iubesc aceasta lume indragita a filmului si a teatrului.


Tag-uri: public, actrita, artista, teatru, filmeCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 30 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :