FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 353
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Stephan Pelger: Cariera

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Stephan Pelger: Cariera

 Q:   Intreaba despre Stephan Pelger: Cariera       
Dupa ce si-a finalizat studiile la Viena, Stephan Pelger a mers pentru o vreme la Munchen unde a lucrat ca stilist la prestigioasa casa de moda "Sisley ┼či Benneton", pentru care a creat a creat o colectie pret-a-porter casual-sic. Dupa trei ani in care a lucrat la Munchen, Stephan s-a intors in Romania unde impreuna cu nsite prietene si-a deschis propria afacere numita "One step forward-Stephan Pelger".

Stephan a inceput cu multe proiecte in Romania, si si-a deschis un mic atelier de creatie unde a realizat modele personalizate remarcate prin originalitate si indrazneala. De la un mic atelier, Stephan a ajuns azi la o veritabila casa de moda care poate fi foarte usor comparata cu una occidentala. Prima sa cole ctie a fost lansata in cadrul Festivalului de Moda de la Iasi si a fost primita de catre critici, dar si de catre public cu mare apreciere si multe laude. A avut prezentari la Paris, New York si in toata tara, participand si la evenimente caritabile. A reprezentat anul acesta Romania la Gala Charity Pop-Up Exhibition de la Londra. Stephan acorda aceeasi importanta atat ideilor, cat si desenelor, materialelor, accesoriilor, muzicii si restul elementelor care ajuta la crearea unei colectii apropiata de perfectiune.

Creatiile lui Stephan pelger sunt dedicate femeilor moderne si puternice care stiu sa poarte o haina de firma de bun gust. Se poate observa foarte simplu in colectiile sale croiala si mai ales in materialele pe care designer-ul le alege de fiecare data.Tanarul designer petrece foarte mult timp atunci cand realizeaza o colectie deoarece tinta sa este perfectiunea in detaliu. La fel de importante i se par si restul elementelor care ajuta la prezentarea unei colectii: muzica, decorul, accesoriile.

Pentru Stefan totul trebuie sa fie pe masura tinutelor si mai ales pe masura standardelor inalte pe care si le autoimpune deoarece este foarte pretentios atat cu el cat si cu ceea ce este in jurul lui si vrea sa exceleze de fiecare data prin ceea ce face. Putem sune, ca Stephan a reusit sa impresioneze pana acum.


Tag-uri: cariera, moda, desigenr, colectie, accesori, londraCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 30 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :