FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,502
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Spata de porc afumata

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Spata de porc afumata

 Q:   Intreaba despre Spata de porc afumata       
Spata de porc afumataDaca spata porcului are slanina subtire, aceasta nu se scoate ci se scot numai oasele, iar spata se pune pentru 5—6 zile in bait. Marinarea in bait se va face dupa reteta precedenta.

Dupa ce se scoate din saramura, se spala si se pune pentru 1—2 ore in apa calduta si se desareaza. Dupa desarare se tine la aer 1—2 ore pentru zvantare, apoi se ruleaza strans, se leaga cu sfoara si se afuma la fum rece.

Spata se foloseste taiata in felii subtiri, prajita sau gatita ca mancare. Ea se poate si fierbe in apa cu zeama de varza murata (in cantitati egale), consumandu-se cu mustar sau cu salata de sfecla cu hrean sau cu chimen.


Tag-uri: spata, porc, slanina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 04 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :