FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 552
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sexyme.ro - Poze, filme, bancuri

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Sexyme.ro - Poze, filme, bancuri

 Q:   Intreaba despre Sexyme.ro - Poze, filme, bancuri       
Sexyme.ro - Poze, filme, bancuri Daca sunteti plictisiti sau nu stiti cum sa omorati timpul, Sexyme.ro va pune la dispozitie o colectie de imagini cu fete si baieti sexy, pe care le puteti vota.

Ca utilizator aveti permisiunea de a copia sau imprima continutul acestui site doar o singura data. Altfel nu aveti dreptul sa copiati, sa modificati, sa distribuiti, sau sa retransmiteti continut sau materiale de pe acest site fara a avea in prealabil permisiunea scrisa de la Sexyme .

Ati inteles si ati fost deacord ca utilizarea acestui site se face pe propriul risc si ca orice material, date care sunt copiate de la alti utilizatori se fac pe propria dumneavoastra raspundere. Sunteti responsabil daca datele ce le transferati sufera modificari sau sunt interceptate de catre terte persoane.

Sexyme.ro nu este raspunzator pentru nici o pierdere sau distrugere (directa, indirecta, accidentala) a informatiilor survenite din utilizarea acestui site.

SexyMe nu are nici o obligatie fata de utilizatorii acestui site, in cazul pierderii de date, sau al alterarii informatiilor transmise prin intermediul site-ului. SexyMe va instiinteaza ca exista posibilitatea pierderii de date sau a alterarii lor, iar continuarea utilizarii serviciilor oferite de acest site se face pe propia raspundere, iar SexyMe nu are nici o obligatie fata de utilizatori.

Raspunderea pentru pozele incarcate de utilizatori revine in totalitate acestora. Utilizatorul este de acord sa nu incarce poze cu continut ofensator, rasist sau sexual. Posesorul contului trebuie sa apara in toate pozele, iar in pozele in care mai apar si alte persoane el trebuie precizat explicit.

Pe langa gama larga de poze, postate de utilizatori, site-ul contine si filme si bancuri, care pot fi vazute selectand din meniul din partea superioara sectiunea "Fun". Sexyme.ro contine de asemenea si o sectiunea speciala pentru horoscop si diferite jocuri online, pe care vizitatorul site-ului le poate juca gratis. In sectiunea "stiri" utilizatorul are accest la o multitudine de stiri mondene de ultima ora.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de acest site, puteti contacta administratorii acestui site la adresa urmatoarea contact@SexyMe.ro .

By FW Editor


Tag-uri: site, poze, divertismentCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 02 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :