FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 419
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Secretul Cuplului Fericit dintre Paula Seling si Radu Bucura

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Secretul Cuplului Fericit dintre Paula Seling si Radu Bucura

 Q:   Intreaba despre Secretul Cuplului Fericit dintre Paula Seling si Radu Bucura       
Paula Seling si Radu Bucura traiesc chiar si dupa cinci ani mirajul inceputului. S-au vazut, s-au placut si s-au luat. Niciodata nu si-au dorit sa faca afaceri din relatia lor peronala, vor sa aiba o viata de cuplu normala, cat se poate de discreta, ei punand accent pe profesie sip e lucurile pe care le fac impreuna musical si mai putin pe aspectele personale ale vietii lor. Desi sunt foarte asezati, cei doi nu au o viata de familie deloc monotona.

Amandoi sunt spontani, fac lucrurile asa cum simt in momentul respectiv. In vacante pleaca unde vad cu ochii, nu sunt genul care sa planifice din timp, sa calculeze, sa maroare, insa isi respecta programul profesional. La acest capitol sunt foarte seriosi si intotdeaun a imbinautilul cu placutul, de aceea si lucreaza impreuna. Cei doi vad dragostea un lucru marunt, o aripa care vibreaza, un lucru mic, un pitic care danseaza, ea fiind cea care tine lumea laolalta, fiind cel mai important sentiment. Copii isi doresc dar considera ca e bine sa vina atunci cand vrea Dumnezeu.

Paula crede ca este o persoana cu suficienta scoala a vietii, experienta de viata se dobandeste in primul rand dintr-o viata interioara complexa, prin autocunoastere si daca reusesti sa te privesti, sa te autoevaluezi, sa incepi sa te cunosti si sa te intelegi, vei reusi sa intelegi si firea umana si lumea. Teoretic este simplu, practic iti ia mai multi ani de intrebari si de raspunsuri. Desi Radu este cu doi ani mai mic decat sotia lui, acesta nu este un impediment in relatia lor. Reusesc sa mentina vie flacara pasiunii prin dragoste, deoarece se pare ca uneori aceasta este suficienta.


Tag-uri: cuplu, relatie, familie, dragosteCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 13 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :