FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,678
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Salteaua magnetica minune

Tag-uri Populare


boala   minerale   apa   sanatate   tratament   inima   natural   organism   cura   sange   tinerete   piele   inflamatie   cardiac   cardiovascular   ape   relief   geografie   fructe   mucoasa   aer   legume   infectie   medicament   ingrijire   proteine   regim   organ   boala infectioasa   ochi   vitamine   stomac   alimentatie   boli   medicina   respiratie  

All Tags

Famous Forum

 

Salteaua magnetica minune

 Q:   Intreaba despre Salteaua magnetica minune       
Salteaua magnetica minune In timpul zilei, organismul nostru este afectat de catre influentele negative ale mediului inconjurator, ca sa nu mai punem la socoteala si consumul de energie la care suntem supusi ca urmare a activitatilor pe care le desfasuram zilnic.

Din aceste motive avem nevoie de un somn odihnitor pentru a ne reface bateriile si pentru a avea posibilitatea sa recuperam in conditii optime, energia irosita.

Stiai ca pentru ca organismul nostru sa capteze cat mai eficient cantitatea de energie necesara in scopul unei dezvoltari sanatoase si armonioase, trebuie sa dormim cu capul indreptat catre nord?

Aceasta pozitionare a trupului in timpul somnului ne permite sa ne conectam mai rapid si mai eficient la campul magnetic al pamantului, fapt care ne ajuta sa recuperam intr-un scurt timp o cant itate maxima de energie benefica, suficienta si necesara pentru a ne mentine organismul intr-o stare perfecta de sanatate.

Insa ce ramane de facut in situatia in care configuratia structurala a dormitoarelor noastre nu ne permite sub nicio forma sa pozitionam patul, astfel incat capul sa fie orientat catre nord?

Aceasta solutie a fost insa definitiv inlaturata. Solutia imediata pentru remedierea neajunsurilor semnalate ne este oferita de catre o echipa de specialisti din Elvetia care au creat salteaua magnetica, un accesoriu revolutionar, mai ales prin prisma efectelor terapeutice pe care le are asupra organismului.

Si oare cati dintre noi nu isi doresc solutii simple si eficiente pentru a-si imbunatati sanatatea si nivelul conditiei fizice, inlaturand probleme cum sunt cele legate de calitatea somnului, de durerile reumatice ori cele care vizeaza circulatia?

Sistemul nervos, pentru a functiona in parametri normali, are nevoie de oxigen care asigura un nivel corespunzator al irigarii cerebrale. Acest fenomen are loc sub actiunea magnetica respectiva, fierul din compozitia sangelui capteaza o cantitate mai mare de oxigen care este transportat ulterior la nivelul sistemului nervos prin intermediul celulelor.

Prin acest mecanism se asigura dinamica procesului de oxigenare si irigare cerebrala, ceea ce atrage dupa sine imbunatatirea substantiala a capacitatii de memorare si de concentrare. Sub actiunea acestei saltele magnetice minune, sistemul nervos central si vegetativ isi optimizeaza potentialul energetic.

Acest fapt are ca si consecinta imediata introducerea unor efecte terapeutice spectaculoase in cazul unor disfunctionalitati precum hipertensiunea arteriala sau insomnia, precum si in ceea ce priveste numeroasele afectiuni reumatismale- artroza cervicala, discartoza lombara, discopatia lombara si cocsartroza.

In egala masura, salteaua magnetica este indicata si persoanelor hipotensive, intrucat efectele acesteia intervin in reglarea si mentinerea tensiunii arteriale in limitele parametrilor normali.

Salteaua, confectionata din lana suta la suta de provenienta australiana, are si un efect termostatic, regland astfel temperatura organismului. Acest fapt se datoreaza continutului ridicat de lanolina existent in fibrele de lana.

Gratie acestor caracteristici, salteaua magnetica poate fi folosita constant, in orice sezon, atat vara, cat si iarna deoarece riscul de a genera transpiratia este complet inlaturat multumita efectelor sale termostatice.

Aceasta saltea nu poate garanta faptul ca veti trai 100 de ani, insa garanteaza posibilitatea de a trai o viata de om sanatos, o viata fara dureri.

Sursa Imaginii - mitchatnim.co.il


Tag-uri: somn, sanatateCategorie: Sanatate  - ( Sanatate - Archiva)

Data Adaugarii: 07 December '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :