FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 324
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Roy Keane, un lider innascut

Tag-uri Populare


fotbal   efort   antrenament   muschi   antrenor   forta   performanta   manchester united   organism   exercitii   atacant   viteza   anglia   psihic   putere   medic   real madrid   corp   sanatate   intindere   articulatii   pregatire   premier league   mijlocas   accidente   diversitate   fotbalist   exercitiu   relaxare   alimentatie   fracturi   odihna   respiratie   precautie   medicamentatie   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Roy Keane, un lider innascut

 Q:   Intreaba despre Roy Keane, un lider innascut       
Roy Keane, un lider innascut Intotdeauna marii antrenori au stiut sa-si aleaga foarte bine capitanii pe care aveau sa-i trimita pe teren. Acei jucatori prin intermerdiul carora se fac cel mai bine auziti in teren. Acei jucatori care stiu sa-si adune toti colegii in jurul lor. Psihologii spun ca o astfel de calitate nu poate invata, este ceva nativ.
Capacitatea de a fi lider este o caracteristica pe care nu o au multi oameni. Irlandezul Roy Keane se incadra cu siguranta in acest tipar, al omului nascut sa conduca. Se spune ca astfel de oameni accepta cu greu sfaturi si e greu sa-i combata cineva in opiniile lor. Roy Keane a fost capitan la United peste 10 ani, odata cu plecarea lui Eric Cantona, banderola a poposit pe umarul lui Roy si nu l-a mai parasit decat odata cu plecarea acestuia de la United in 2005.
Keane era genul de om care ii apara pe ai lui indiferent de situatie, indiferent de repercusiuni.
Totusi pe langa calitatile de lider avea si o fantastica viziune a jocului, o agresivitate aproape sufocanta si cel mai important, avea capacitatea de a-i trage pe ceilalti dupa el. Nu putine au fost meciurile in care United a reusit revenirea pe tabela prin incapatanarea si autoritatea si lui Roy Keane. Fanii il adulau pentru faptul ca, ziceau ei, “punea adversarii la punct” si totodata acest spirit combativ l-a facut sa aiba mai mereu evolutii remarcabile in disputele grele, cu marile rivale. Cel mai celebru meci din aceasta categorie este cel din sezonul 1998-1999. In semifinale, impotriva lui Juventus, in mansa a doua, echipa era condusa 2-0 dupa 10 minute. Situatia era critica si Roy Keane mai primeste si un cartonas galben, ceea ce insemna automat suspendarea pentru o eventuala finala. Aici a iesit la iveala caracterul lui Roy Keane, care luat practic echipa in carca si a purtat-o spre o finala pe care el avea s-o urmareasca din tribuna. A inscris primul gol al lui United si a continuat prin a impinge echipa de la spate, spre un 3-2 izbavitor.
Acest meci simbolizeaza perfect ceea ce a insemnat Roy Keane pentru Manchester United.


Tag-uri: fotbal, anglia, roy keaneCategorie: Sport  - ( Sport - Archiva)

Data Adaugarii: 19 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :