FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 272
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Romania si magazinele online. Sellerator.ro o sansa la propria ta afacere.

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Romania si magazinele online. Sellerator.ro o sansa la propria ta afacere.

 Q:   Intreaba despre Romania si magazinele online. Sellerator.ro o sansa la propria ta afacere.       
Romania si magazinele online. Sellerator.ro o sansa la propria ta afacere. In anul 2009, piata de e-commerce din Romania a cunoscut o crestere de 100%. In 2010 aceasta piata va atinge valoarea de 1.000.000.000 de euro doar in Romania. In ceea ce priveste comportamentul de consum, romanii sunt preocupati in principal de calitatea produselor (37%) si posibilitatea de a economisi bani pe care le-o ofera metoda online (25%).

Vanzarile online te asigura ca iti vei mari portofoliul de clienti si ca ai o reala posiblitate de a mentine o stransa relatie cu toti consumatorii.
Nu numai valoarea bunurilor tranzactionate in acest mediu a crescut dar si numarul de magazine online. De exemplu, in 2006 erau doar 700 de astfel de magazine in Romania. In 2008 s-au inregistrat nu mai putin de 2.000 de astfel de magazine iar in 2010 numarul a crescut pana la aproape 10.000 de magazine online.

Crestea este de-a dreptul impresionanta. Oportunitatile oferite de aceste magazine online au atras tot mai multi romani si i-au convis sa isi deschida propria afacere pe internet. Nu conteaza marimea site-ului sau produsele vandute; un magazin online va fi mult mai profitabil decat unul normal.

Cresterea accentuata de astfel de magazine a condus la dezvoltarea unui alt tip de afacere: site-uri ce vand magazine e-commerce facute la comanda. Practic, costul real al unui site de e-commerce poate ajunge pana la 3.000 de dolari, suma mult prea mare pentru marea majoritate a patronilor romani. Din aceasta cauza, firmele ce se ocupa cu crearea de site-uri de e-commerce au inceput sa vanda site-uri facute „pe banda rulanta”. Practic, folosind ceea ce programatorii numesc un „template”, se pot face nenumarate site-uri de gen intr-un timp relativ scurt si cu costuri foarte reduse.

Acest template retine cea mai mare parte a codului si a structurii site-ului iar in functie de dorintele clientului (unde este cazul), programatorii fac mici modificari la acest template. Rezultatul este cate un site unic pentru fiecare client dar la costuri mult reduse si mult mai rapid decat prin metoda normala (pornind de la 0). Desi la prima vedere oferta acestor firme pare incredibila (un site de 1.000 dolari poate fi vandut si cu 200 dolari), firmele nu pierd nici macar un leu, ba din contra, obtin profit frumos.

By FW Editor


Tag-uri: piata, internet, 2009Categorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 30 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :