FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 849
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Reclamele Altex si campania de promovare adoptata pe altex.ro

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Reclamele Altex si campania de promovare adoptata pe altex.ro

 Q:   Intreaba despre Reclamele Altex si campania de promovare adoptata pe altex.ro       
Reclamele Altex si campania de promovare adoptata pe altex.ro Brand-ul Altex a devenit popular mai ales in urma unor clipuri publicitare mai mult decat inspirate. De fapt, reclamele Altex au fost alese printre cele mai bune reclame romanesti ale tuturor timpurilor. Cred ca orice roman a auzit sau vazut reclama cu "batman" sau celebrul clip publicitar cu "halatul".

Toate acestea si multe altele au intrat in istoria publicitatii din Romania deoarece reuseau sa imbine un umor deosebit cu o campanie de vanzari cat se poate de serioasa.

Altex a mers pe sloganul "cel mai mic pret" insa intr-o perspectiva putin diferita de cea a companiilor rivale. Daca celelalte mari lanturi de magazine veneau cu ideea ca pot oferi cel mai mic pret indiferent de situatie, Altex a incercat sa transpuna, folosindu-se de binecunoscutul umor romanesc, faptul ca la Altex poti gasi cel mai mic pret dar daca vrei sa cauti o "contra oferta" in alta parte esti liber sa incerci.

Reclama prezenta insa un personaj ajuns la spitalul de nebuni incercand sa gaseasca un pret mai mic decat cel de la Altex. Personajul era obsedat de preturi de unde si celebra replica "Da' halatul....cat e halatul?".

Cei de la Altex nu s-au oprit insa aici. O alta serie celebra de clipuri publicitare este si cea la televizoare. S-a mers pe ideea: de ce sa lasi pe altii sa iti povesteasca filmele cand poti avea propriul tau televizor. Ba mai mult, ultimele reclame din aceasta serie prezinta situatii de-a dreptul absurde ca cea in care doi pensionari isi cumpara nu mai putin de 6 televizoare si DVD recorder pentru a se urmari unul pe altul. Desigur, intreaga scena era prezentata intr-un inconfundabil comic romanesc.

De la campania plina de umor de la televizor si pana la ofertele serioase este un singur pas. Altex.ro a venit, in mod logic, ca o metoda de prezentare a celor mai bune oferte Altex si pentru a oferi eventualilor clienti o modalitate de cumparare mai simpla si mai rapida decat cea din magazin.

Din punctul meu de vedere, campania Altex este una foarte reusita, poate una dintre cele mai reusite campanii de marketing din ultimii ani iar rezultatele se vad.

By FW Editor


Tag-uri: magazin, publicitate, preturiCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 18 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :