FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 404
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Razvan Fodor Si Copilaria Lui

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Razvan Fodor Si Copilaria Lui

 Q:   Intreaba despre Razvan Fodor Si Copilaria Lui       
In copilarie era foarte cuminte in prezenta persoanelor straine, dar in familie era nazdravan, dar era foarte dragalas, te amuzau pozenele lui si nu i se facea observatie pentru ca era un copil dulce.

La gradinita cand juca in piese de teatru el stia rolurile tuturor colegilor. Nu facea nazbatii mari, desi participa in colectiv cu baietii de la bloc la tot felul de pozne, el doar privea nu lua si parte la ele, dar dup ace faceau prostia toti fugeau iar el ramanea si era luat drept vinovat. Parintii nu l-au certat si nici nu l-au batut cand era mic pentru ca vroiau ca el sa le spuna mereu adevarul. Nu a primit pedepse aspre in copilarie, nu a luat nici o palma, deoarece nu au fost adeptii pedepselor fizice parintii lui. Uneori nu il lasau sa iasa afara sau nu ii cumparau ce isi dorea, i n general toti il rasfatau.

Razvan Fodor nu si-a dorit neaparat sa fie artist, dar avea atractie spre aceasta natura, a fost un pic ajutat si de mama lui care inainte de Revolutie lua bilete la Opera si il lua pe Razvan cu ea, pana cand acesta a implinit 15 ani. A invatat de la parinti sa fie ordonat si atent inca din copilarie, sa nu isi piarda lucrurile, a tinut dintotdeauna la ce-i al lui. A fost educat sa fie cu bun simt, politicos si sa nu jigneasca. Si-a implinit dorinta de a face muzica, si mai apoi sa se indrepte spre o cariera in televiziune, aparand in cateva filme si telenovele.


Tag-uri: copilarie, teatru, artist, muzicaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 13 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :