FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 316
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Raluca Voina: Miss World Romania 2005

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Raluca Voina: Miss World Romania 2005

 Q:   Intreaba despre Raluca Voina: Miss World Romania 2005       
In anul 2005, Raluca Voina si-a facut curaj si s-a inscris pentru concursul „Miss World Romania 2005”. Sprijinita de colegii de facultate dar si de bunele sale prieteni din Bucuresti, Raluca Voina s-a prezentat la casting. Dupa mai multe probe eliminatorii, ea a fost selectata sa participe la competitia nationala „Miss Romania”. Desi a avut foarte mari emotii si s-a confruntat cu multe tinere frumoase si inteligente din intreaga tara, Raluca a fost fericita castigatoare a titlului de „Miss World Romania 2005”, titlu care a facut-o mai fericita ca niciodata si care i-a adus o imensa implinire sufleteasca.

Astfel, tanara Raluca Voina a mers mai departe la concursul „Miss World” care s-a tinut in Chi na la Sanya, dar unde din pacate nu a reusit sa termine concursul decat pe locul 26. Faptul ca nu a castigat titlul de „Miss World” nu a descurajat-o in meseria sa si astfel si-a continuat cariera ca model mai ales ca dupa aparitia la „Miss World” ea a fost remarcata de multi designeri si astfel a ajuns sa lucreze pentru companii celebre.

Raluca Voina e reprezentata de agentia de modele "Modele Fata in Fata" in Romania insa a primit nenumarate oferte de lucru pentru SUA, Japonia, Turcia si Germania. Astfel, tanara romanca a aparut pe micile ecrane in reclame televizate la diferite produse precum: berea Heineken, Nesscafe sau produse lactate.

Dupa o asemenea experienta, Raluca a devenit un model foarte bine cotat in intreaga lume si este dorita de toti creatorii de moda in prezentarea noilor colectii. In tara insa ea nu a lucrat pentru foarte multi creatori de moda deoarece programul sau foarte incarcat cu nenumarate proiecte pe plan international nu i-au permis decat sa isi finalizeze studiile. Chiar daca este un model de clasa internationala, Raluca Voina si-a finalizat studiile din cadrul Facultatii de Limbi Straine de la Universitatea Spiru Haret din Bucuresti si intentioneaza sa lucreze in televiziune.


Tag-uri: bucuresti, casting, miss romania, model, agentieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 30 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :