FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 941
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Racul si compatibilitatea cu celelalte zodii

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Racul si compatibilitatea cu celelalte zodii

 Q:   Intreaba despre Racul si compatibilitatea cu celelalte zodii       
Racul da supusilor sai o natura extrem de imaginativa si emotionala, cu un fel de a romantic, sentimental si foarte larg parintesc. in multe privinte schimbatori, totusi capabili de o mare importanta : au teama de ridicol si nu suporta critica si a doua pare poate afecta profund viata acestora. in cele mai bune forme ale zodiei acesti supusi impart o natura domestica si o dragoste pentru camin si aventuri cu o puternica dragoste pentru copii si dorinta sa rasfete si sa protejeze pe altii.

Din nefericire, aceasta forma ideala a zodiei este extrem de rar intalnita, pe cand tipul incomplet, cu aspecte negative, este cu mult mai des, ducand la alterarea multor dorinte. Singura cale de actiona cu un tip nefericit de Rac este de a-l lauda si a-l admira cu orice ocazie posibila si niciodata s a nu se pronunte vreun cuvint care poate fi interpretat drept critica sau cearta.

Au, din punct de vedere astrologic pe Mercur, principalul responsabil pentru firea lor pusa pe galceava. Gemenii si Fecioara pot avea o fire certareta daca sunt atinsi cu ceva insa cei din Rac de obicei reiau discutia si tind sa se ciondaneasca. Un cuvant de critica spus la intimplare va atrage ore intregi de lamuriri din partea celui ce l-a criticat pentru a-si dezice spusele.

Racului ii place sa-si gaseasca motive de nemultumire din orice si nu se va linisti pana nu i se va da dreptate, chiar daca nu are, Sotul unei femei Rac va trebui sa risipeasca chiar laude nejustificate pentru cel mai neinsemnat lucru pe care-l face ea, fiindca numai astfel este posibil sa aiba liniste in casa. In cazurile unor oameni vesnic mihniti si suparaciosi, atmosfera in casa este nesanatoasa. O fire vesnic pusa pe cearta si plansa din orice. Aceste persoane sunt amanti sentimentali si romantici si au nevoie de reciprocitate de la partener.

Ei nu fac nimic pentru a fi oameni logici si practici, care se simt jigniti daca nu sunt astfel socotiti. Marele necaz este ca ei, cand sunt indragostiti, numai rareori isi dau seama de realitate si deseori ajung sa priceapa ca ceea ce iubesc nu este convenabil pentru ei. Dorinta lor arzatoare aste sa-si faca un camin, sa-si cuibareasca in el dragostea si nu vor fi multumiti pana nu-si indeplinesc acest vis. Femeilor le place sa gospodareasca si casa lor va fi mereu curata si ordonata. Ca amanti sunt sentimentali si sentimentele lor joaca un rol important in viata. Casatoria este cel mai important eveniment din viata lor; trebuie sa-si gaseasca un partener potrivit.

Racul si BERBECUL

Aceasta combinatie nu este imteleapta. Racul dominat de Luna are un caracter incompatibil cu felul de a fi agresivi al BERBECULUI, dominat de Mercur. Racul nu are tendinta sa traiasca in trecut si orice nemultumire nu o uita. Mandru si mereu progresivul BERBECUL nu-si va pierde timpul sa discuta cu Racul pentru orice fleac si sa-i ceara scuze pentru orice neintelegeri care este amplificata in situatiile neplacute sau grele, in conditiile in care nu este sustinuta partea emotionala a Racului si isi va arata incapatanarea lui innascuta.

Racul si TAURUL
intre ei este o legatura compatibila. La amindoi le place caminul si au nevoie de multa afectiune. Din punct de vedere emotional sunt armoniosi, dar ceea ce Taurul trebuie sa ia in considera tie este ca Racul este foarte susceptibil si va intra in carapace in orice situatie grea.

Racul si GEMENII

Racul domol cu felul lui de a fi, va gasi destul de dificil sa tina pasul cu mobilul GEMENI care cauta schimbarea, pe cand Racul este multumit sa stea in casa lui. GEMENI nu pot fi domesticiti si tinuti in casa. De asemenea, proasta dispozitie a Racului nu poate fi suportata de gemeni iar daca barbatul este Racul exista unele posibilitati satisfacatoare de compatibilitate, mai ales daca femeia GEMENI este ocupata cu multi copii.

Racul si RACUL

Pot trai intr-o frumoasa poveste de dragoste in viata lor pentru ca fiecare va avea intelepciunea sa inteleaga instinctiv firea, dorintele si nevoile celuilalt. Cu toate ca pot fi momente in total dezacord, cu griji pentru suferinta proprie si cu experienta castigata, se vor intelege. Amindoi au tenacitatea Racului, care din moment ce apuca ceva in cleste nu-i mai da drumul. Nu vor avea dificultati in gasirea fericirii conjugale.

Racul si LEUL

este o buna combinatie pentru ca Luna ( Rac ) reflecta lumina Soarelui ( Leu ). Daca Racul va fi fericit se reflecta admirabila personalitate a Leului. Leul, cel cu inima larga, uita repede izbucnirile de proasa dispozitie a Racului si care rezulta din puternica influenta a Lunii. Racul mai mult ca oricare zodie, raspunde la influente Leului.

Racul si FECIOARA

Pretentiile Fecioarele, se dovedesc a fi prea mari pentru firea pasiva a Racul. De asemenea, din punct de vedere sexual , cererile impetuoase ale Racului incomodeaza Fecioara. Racul este sentimental, dar retinut si aceasta deranjeaza temperamentalul Fecioare. Racul, odata inchis in carapacea sa, nu mai poate fi scos afara nici cu binele, nici cu raul. Aceasta poate sa duca partenerul Fecioara in culmea nervilor.

Racul si RAC

Racul nu poate lupta cu dragostea de libertate a balantei. Odata ce acesti doi amanti au ajuns la dezacorduri serioase pot trece zile fara impacare. Marea necesitate a Balantei. de a fi in atentia altora poate sa atraga Racului. o depresiune influentata si sa duca la probleme litigioase. balanta iubeste dreptatea si joaca cinstit, pe cand Racul are tendinta sa profite de calitatile balantei in folosul sau personal.

Racul si SCORPIONIUL

Tipul de stapin al Scorpionnului. ar putea fi un bun partener pentru retinutul Racul Desi o gelozie de sens ii poate hartui pe amindoi, din cand in cand, marea lor capacitate de dragoste profunda va limita de obicei periodale de neintelegere. Scorpionnul este bine adaptat sa lupte contra modificarilor de dispozitie ale Racului. Excesul de energie care emana din Scorpionn. se dovedeste a fi un bun tonic pentru reticentele Racului. intr-adevar, Scorionul si Racul se pare ca pot forma o combinatie ideala pentru casatorie, dar trebuie depusa mai multa stradenie din partea Racului.

Racul si SAGETATORUL

in aceasta casatorie rezultatul este intotdeauna scris cu litere mari : nemultumirea si nelinistea, in afara de faptul ca fiecare incearca sa-si schimbe felul de a fi si sa protejeze pe celalalt. Racul admira orice lucru la Sagetator. si astfel ei se pot prinde in plasa, insa odata ce Racul a capturat pe vesnicul nestatornic, aferentul si plimbaretul Sagetator, acesta va gasi ca nu este o afacere potrivita pentru el si Racul nu va reusi sa tina Sagetatorul langa casa. Caminul Racului este castelul sau feudal, iar pentru Sagetator este numai loc ocazional, in care se odihneste.

Racul si CAPRICORNUL

Acestia sunt la 180 grade despartiti, dar cu tot acest aspect opozitional in astrologie in viata lor nu se intimpla chiar asa, pentru ca au si multe lucruri comune. Marea simpatie si intelegere pe care o are Racul este ca o pomada calmanta pentru nemultumirile provenite din interpretarea gresita a lucrurilor la Capricorn. Amandoi au tendinte sa trudeasc mult, pana ajung la ceea ce doresc. Capricornul are insa capacitatea de a traduce in fapt visurile, pe cand Racul se poate simti fericit pe linga succesul partenerului sau, succes care bineinteles se revarsa si asupra lui.

Racul si VARSATORUL

Vartejul social in care se complace Varsatorul. este greu de suportat de Rac. Placerea cea mare a Varsatorului este sa imparta norocul cu altii, pe cand Racul este multumit sa stringa numai pentru el. Racul este conservativ si Varsatorul revendicativ. Excentricitatea lui Uranus nu merge cu firea posaca a Lunii. Motivele care fac ca aceasta combinatie sa nu fie buna sunt seriose si greu de invins. Aceasta combinatie merge numai daca unul din ei se subordoneaza celuilalt

Racul si PESTII

Casatoria dintre acestia,din punct de vedere astrologie, este ideala, desi fiecare dintre ei va avea momente de neliniste, melancolie, posomoreala si ganduri fataliste, dar ies repede din aceasta stare si vor ierta unul celuilalt micile neintelegeri. Certuri din dragoste fi frecvente intre ei, dar fara consecinte pentru fericirea lor. La amindoi le sunt dragi bunurile casnice si prietenii intimi si intre ei va exista o permanenta preocupare sa-si indeplineasca toate aceste dorinte.

Persoane celebre -Armstrong, Cezar, Hemingway, Nelson, Rockfeller


Tag-uri: horoscop, zodie, lunaCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :