FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,039
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Racul si capacitatea sa de seductie

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Racul si capacitatea sa de seductie

 Q:   Intreaba despre Racul si capacitatea sa de seductie       
Linistit si direct, Racul simte nevoia sa traiasca intr-un climata de totala icredere pentru a-si putea revela capacitatea, apreciaza in mod deosebit fazele de tatonare intr-o relatie, gesturile prevenitoare, privirile incarcate de semnificatie…

Daca vreti sa va apropiati de un Rac aveti grija sa folositi o strategie corespunzatoare : este un timid si nu-i place sa-si etaleze sentimentele si emotiile. Cand doreste sa placa stie sa-si foloseasca din plin capacitatea de a vorbi cu doua intelesuri si de a face a-propouri ceea cel va ajuta sa se adapteze in orce situatie.
Daca alegerea lui s-a oprit asupra dumneavoastra va merge pana la capat pentru a-si indeplini dorinta. E bine sa fiti cinstit in realatiile cu el, astfel viata va fi un adevarat calvar. Face parte din categoria visatori lor si este o fiinta linistitoare.
Intr-o relatie este « manos » si vrea sa-si protejeze partenerul cu riscul de al sufoca. Este foarte atasat de spatiul sau intim. Racul are numeroase atuuri care-i va permite sa traiasca marea dragoste : fizicul, blandetea si hipersensibilitatea.
Ii place « si-si descopera partenerul incetul cu incetul dar ii trebuie un mediu calm si sigur in care sa se simta bine. Racul are un puternic simt al prietenie cand investeste suflet intr-o relate o face cu toata serioziatea, simte nevoia sa aiba in jurul sau un grup de prietenii care sa-l cocoloseasca. Racului ii place sa dea sfaturi, incredere sa-i ajute pe cei care-i iubeste. Dar pericolul consta in reciprocitatea acestor sentimente. Cam intodeauna da foarte mult, va trebui sa aiba grija sa nu fie dezamagit. Pentru el prietenii fac parte din familie. Doreste ca in jurul sau sa domneasca armonia. Conflictele il destabilizeaza ingrozitor sub perdeaua de contradictii a personalitati sale, el viseaza la aventuri erotice dar nevoia de securitate pe care trebuie sa o asigure familiei precum si atasamentul sau fata de valorile familiei, il va retine in general in a se realiza facand din el un conservator.

Combinatiile Racului cu :

Sagetatorul – aerul de detasare cat si ironia pot face ceva bun cu racul insa poate duce si la diferente de neintelegere. Dragostea carnala este cea care ii leaga.

Capricornul – numai un interes deosebit face posibila combinatia. Relatia este incompatibila racul va fi invins.

Varsatorul – va fi combinatia fara un sfarsit fericit, Varsatorul este patimasi dar in acelasi timp violent, deci nu puteti sa mai dati inapoi puteti sa spuneti un NU raspicat la oficiul starii civile.

Pesti – o combinatie extrem de fericita. Cuplul cunoaste o dragoste pasionala greu de inteles pentru ceilalti. Nu ratati o astfel de combinatie nu o sa mai intalniti niciosata ocazia.

Berbecul – unul din parteneri este ceva mai in varsta dar asta nu va deranjaza prea tare. Relatia va fi animata de veselie si senzatie de optimism.

Taurul – fiind inregistrat cu o inteligenta deosebita poate face din combinatie o relatie fericita, profitabila, cuplul va cunoaste o dragoste magnetica.

Gemeni – veti gasi in Geaman un partener afectuos si muncitor fara sa fie ranchiunos, trece paste conventii, coplesindu-va cu altruismul sau. Pasiunea lui poate lua, uneori, accente dramatice.

Racul – la Rac, totul esre grav si imprevizibil. Puteti avea tot ce ati visat pana sa-l intalniti.

Leul – o combinatie in care Leul, foarte inteligent, dar si viclean, poate sa va pacaleasca adesea. Se intrevad succese pe plan social si unele perioade fericite in amor.

Fecioara – cu ea nu veti fi fericit, sigur va veti retrage in bratele altcuiva. Va trebui sa refugiati din fata furtunilor ei de gelozie si pasiune maniacala. Veti scapa foarte greu de ea.

Balanta – nu trebuie nici macar sa va ganditi. Nu-i veti rezista.

Scorpionnul – rautatea lui barfita nu trebuie sa va impresioneze foarte tare. El este mult mai sensibul decat dumneavoastra. Iubirea lui este navalnica si posesiva, ceea ce ar trebui sa va bucure. Se cere o fidelitate perfecta.
sursa imaginii : astrologyweekly.com


Tag-uri: zodiac, horoscop, rac, compatibilitate, zodie, combinatiiCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :