FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 406
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Prima Scrisoare

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Prima Scrisoare

 Q:   Intreaba despre Prima Scrisoare       
"Micuta Alexandra,

Inceputurile sunt dificile, incete si uneori nepotrivite. Imi cer scuze stilul epistolar, fiind prima scrisoare pe care am scris-o cuiva, candva,
Toate in jurul nostru sunt pline de viata: luminile din josul strazii, felinarele sinhastre din susul strazii, semafoarele pline de culoare din intersectii, trecatorii, cei ce raman in urma, sau inainteaza fara a clipi, cei de langa sau cei din departare. E atat de usor sa scrii despre cei din jur ascunzandu-ti in nepasare temeri si vise deopotriva, insa, prima scrisoare e despre tine, nicidecum despre celelalte sau ceilalti.
Tu esti cea care crede ca iubirea se ascunde, cea care o cauta neobosita si totusi nu o gasesti. Uneori am impresia ca te inseli; e imposibil sa nu gasesti in toate amintirile nimic. Iubirea e si ngurul sentiment retrait in amintire, pe care ti-o vei aminti mereu, retraind-o la nesfarsit.
Incepusem sa scriu crezand ca iti pot da sfaturi, iar acum tot ce iti pot spune e „Nu fa ca mine…” Sunt prea lenes sa ma ridic si prea lenes sa ma intorc pe campul unei lupte demult pierdute. Tu nu poti pierde, ai un zambet prea inocent si o imagine prea divina sa fii lasata in uitare, sau sa fii infranta. „Amalgamul de cuvinte” lipsite pe alocuri de sens, pline de cunostinte vechi si intelesuri trecute, imi fura catea minute dintr-un timp aievea pierdut si totusi, nu iti pot spune nimic care sa conteze.
Asta sunt eu, o persoana profund superficiala. Prefer sa ma retrag om spatete unor zambete amicale, pe un teren de fotbal, sau intr-o terasa printre pahare goale, care imi prezinta tot ce am castigat pana atunci.
Acelasi din versuri, acelasi di terenul de fotbal, din sala de curs, de pe hol de pe trotuar, din camera… Urbi et Orbi – in oras si in lume… Pretutindeni."


Surprins de aceeasi intrebare puerila ( Cum sa cuceresti o femeie? ) , m-am hotarat sa postez aceasta scrioare, care prezinta doar un pas in tot fenomenul de cucerire. E un raspuns atat de usor, pe care chiar noi ni-l dam, uneori, cand uitam de rusinea lipsita de fond.

Opinia mea: daca un copil de 17 ani poate, oricine poate…

Autor: Vancea Catalin


Tag-uri: dragoste, pasiune, scrisoareCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 08 December '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :