FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 442
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Prichindel.net un site dedicat in intregime celor mici

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Prichindel.net un site dedicat in intregime celor mici

 Q:   Intreaba despre Prichindel.net un site dedicat in intregime celor mici       
Prichindel.net un site dedicat in intregime celor mici Exista multe site-uri de mini-joculete flash insa putine dedicate in totalitate celor mici (si aici ma refer la copii pana in 10 ani). Multe site-uri de gen ofera foarte multe jocuri insa multe dintre acestea au un nivel de violenta destul de ridicat. Tema zombiilor ucigasi a devenit atat de raspandita incat 1 din 10 jocuri flash o foloseste. Pe langa aceasta tema, extrem de violente sunt si jocurile gen "shooter" sau "sniper" unde jucatorul trebuie sa elimite diverite tinte umane. Desigur, pentru un jucator adult, aceste jocuri nu reprezinta nici un pericol. Pentru un copil insa pot fi extrem de daunatoare.

Prichindel.net are meritul de a aduce numai jocuri perfect sigure pentru utilizatorii sai. Desi nu dispune de o colectie impresionanta de jocuri (sunt putin peste 70 de astfel de j ocuri), toate aplicatiile de pe prichindel.net au fost atent selectionate.
Prichindel.net este un site sigur pentru copii iar parintii ii pot lasa in fata calculatorului fara probleme si fara sa se teama ca cei mici ar putea intra din greseala pe un joc violent. Orice joc ar incerca pe prichindel.net, acesta va fi adaptat varstei respective.
Acest site ar trebui apreciat pentru ceea ce ofera.

Nu toti sunt fani ai acestui tip de joc (in special dupa o anumita varsta) insa copii le adora. Daca este sa alegem intre un joc pe PC sau consola si un joc flash de acest fel, ar trebui sa alegem jocul flash. Din multe puncte de vedere acesta este mult mai bun pentru copii nostri. Jocurile pe PC (cu cateva mici exceptii) sunt extrem de nocive, in special pentru un copil. Desi s-a incercat sa se demonstreze, aceste jocuri nu afecteaza in nici un fel un adult (exista cazuri rare insa doar influentate de o anumita predispozitie spre violenta care nu are nimic de-a face cu jocul in sine).

Recomand prichindel.net celor ce au copii mici si doresc sa le ofere acestora cateva jocuri educative si amuzante in acelasi timp. Sa speram ca in timp, libraria cu jocuri a prichindel.net sa creasca si sa putem alege din mult mai multe nume.

By FW Editor


Tag-uri: jocuri, site, flashCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 07 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :