FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 259
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Peter Roman: Un Politician Cu Studii Alese

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Peter Roman: Un Politician Cu Studii Alese

 Q:   Intreaba despre Peter Roman: Un Politician Cu Studii Alese       
Nu mai este o surpriza pentru nimeni ca in ziua de astazi majoritatea politicienilor romani nu au habar de prea multe cunostinte generale si mai ales unii abia daca si-au finalizat studiile superioare.
Petre Roman in schimb se poate mandri cu multe diplome obtinute in urma unor studii de inalta calitate atat in tara cat si in strainatate. Petre Roman a studiat la liceul dr. Petru Groza, liceu ce astazi poarta denumirea de Liceul de Informatica. Dupa ce a finalizat studiile liceale el a urmat cursurile Institutului Politehnic din Bucuresti devenind doctor in mecanica fluidelor la Universitatea Paul Sabatier din Toulouse, Franta.

Petre Roman s-a bucurat la finalul facultatii deoarece acesta a fost sef de promotie la Facultatea de Energetica, avand ca profesori mari academicieni si profesori ale caror nume sunt scrise si astazi pe peretii marilor institutii nationale si internationale.

Dupa mai multe studii in domeniu, atat in tara cat si in strainatate, Petre Roman a devenit doctor in stiinte iar prin concurs el a ocupat postul de profesor la Scoala Superioara de Aeronautica, Scoala Superioara de Electronica, Informatica si Hidraulica si Universitatea “Paul Sabatier”. Nimic nu a fost mai placut pentru tanarul inginer decat sa profeseze in domeniul absolvit. La varsta de 22 de ani Petre Roman a devenit asistent in cadrul facultatii absolvite, dupa care, el a preluat titlul de sef de lucrari si apoi conferentiar in anul 1976.

Dupa doar 9 ani, Petre Roman a devenit seful Catedrei de Hidraulica si Masini Hidraulice de la Facultatea de Energetica ceea ce a fost o mare onoare pentru el. Noi laboratoare si sali de clasa au fost infiintate de Petre Roman iar scoala s-a bucurat de multe alte imbunatatiri pe tot parcursul conducerii lui.

Tanarul profesor a demostrat ca nu degeaba a fost seful promotiei si ca studiile in Franta au fost de mare folos in imbunatatirea cunostintelor sale in domeniu. In anul 2000 Petre Roman a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Tehnice din Chisinau, Republica Moldova.


Tag-uri: politician, studii, informatica, stiinteCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :