FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 568
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pestii si compatibilitatea cu celelalte zodii

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Pestii si compatibilitatea cu celelalte zodii

 Q:   Intreaba despre Pestii si compatibilitatea cu celelalte zodii       
Ceea ce este foarte bine este realitatea ca Pestii sunt cinstiti, caritabili, binevoitori si ospitalieri. Au natura dragastoasa, simpatica, imaginativa si foarte emotiva. Sunt intuitivi, receptivi, mistici si, in general, nu sunt foarte practici.

Sunt sentimentali pana la sovaire si opun putina rezistenta la tentatii. Sunt iritabili, iritabil, susceptibili, permanent flecaritori si au obiceiul sa izbucneasca in lacrimi la cea mai usoara provocare. Viciile acestor supusi tin mai degraba de slabiciune decat de pervertire si depind de educatie si de alegerea prietenilor si asociatilor. Daca partea negtiva a Pestilor nu este de invidiat, tipurile robuste si pozitive fac parteneri foarte dragalasi, foarte iubitori, devotati si simpatici.

Acestia sunt extrem de sensibili si sunt partene ri ideali ( fizic). Sunt adaptabili si experimentati si au o conceptie inalta asupra problemelor sexuale. Acestia se inteleg cu cei care au nevoie de ei, uneori au perioade proaste, cand este dificil sa te intelegi cu ei. Au un fond inepuizabil de simpatie si buna camaraderie dar diferitele lor indispozitii fac uneori probleme in mariaj. Sunt putin cam nesiguri in dragoste li se pare ca au nevoie de atmosfera de dragoste chiar daca in intuneric sunt plini de afectiune.

Tulburarile lor se pare ca tin de natura lor dualista care da nastere la 2 feluri de indivizi care au caractere psihologice contradictorii. Ei au o mare dorinta pentru romantism, cere ce se pare ca constituie o frana in emotiile lor. Ei vor sa spuna lucruri foarte delicate si spun tocmai contrariul. Acesti supusi au nevoi mai mult decat alte tipuri de oamani, de o selectare a partenerului pentru casnicie. Ei sunt repede convinsi ca si-au gasit partenerul si il inzestreazis cu calitati formidabile.

Pestii si BERBECUL

berbecul poate fi agresiv si mandru fata de sensibilul si abilul Peste. Pestele romantic doreste o apropiere delicata si rafinata intr-o legatura amoroasa, dar grabitul Berbec nu i-o poste oferi. Neptun, planeta aspiratiilor inalte, confera Pestilor o calitate selectiva. Daca Berbecul ar vrea sa faca ceva pasi spre intelegerea pestior, atitudinea s-ar schimba..

Pestii, si TAURUL

Aceasta este cesa mai buna combinatie; cei doi vor gasi cu ce sa se completeze unul pe altul si aceasta compatibilitate este mai puternica prin faptul ca Neptun domina Pestii , iar marea octava a lui venus domina Taurul. Pestii sunt romantici si imaginativi si Taurului ii place asta. Taurul este curtenitor, puternic si iubitor - Pestii adora aceasta. amandoi sunt iubitori de camin. Aceasta va fi realmente o combinatie buna.

Pestii si GEMENII

Combinatie care nu este socotita buna. Gemenilor le place sa alerge in urmarirea fericirii, iar Pestilor nu le place asta si vor cauta sa se retraga in norii melancoliei. putini dintre ei isi pot schimba natura de baza sa-si formeze un caracter cu totul nou. Asa ca aceasta ar fi situatia intr-o casatorie. Nu va fi bine pentru niciunul.

Pestii si CANCERUL

Acestia au afinitati reale, amandoi iubesc avutiile, caminul si prietenii. Vor munci cot la cot, impreuna pentru interesul lor. Amandoi sunt sentimentali si iubitori si fiecaruia ii place sa-si faca si sa depinda de sperante. in mod sigur ei vor avea si momente de melancolie si sunt amandoi predispusi sa faca boli ale simturilor si in acelasi timp. Ei se pot ciondani asupra treburilor casnice, dar cu toate acestea vor fi fericiti impreuna.

Pestii si LEUL

Leului ii place sa aiba pe cineva dependent de el, dar nu-i place sa-l staplneasca Pestii, din pricina ca acestia izbucnesc in lacrimi si nu-i place farmecul melancolic al Pestilor. Aceasta pereche nu este potrivita. Temperamentul napraznic si viguros al Leului este putin prea mult pentru sensibilul Peste. Mai bine sa nu incerce

Pestii si FECIORA

Aceasta unire este un mare contrast de caractere, dar se poate spune ca negativii se atrag, dar cu multa grija ca aceste caractere opuse sa nu fie prea contrastante. Criticismul si dorinta de stapanire a Fecioarei poate domina spiritul sensibil al Pestilor.; cu timpul Fecioarei i se va parea mult prea mult dispozitia lacrimogena si sentimentala a Pestilor. Vor fi multe transformari de facut in firea fiecaruia pentru ca aceasta casnicie sa tina.

Pestii si CUMPANA

Acestia 2 se plac foarte mult unii pe altii, dar nu este o combinatie patrimoniala buna. Balanta este foarte coctabila, tar Pestii sunt foarte iubitori sa mearga in pereche. balanta nu va putea suporta banuiala si gelozia Pestilor. Pestii doresc prezenta balantei exclusiv personal si in tot timpul. Nu se inteleg bine sexual.

Pestii si SCORPIONUL

intre ei exista dragoste la prima vedere, dar cel mai probabil nu tine mult timp. Scorpionnul va da ascultare totdeauna la complimente si poate va vori sa se imprastie. Pestii ii doresc numai centru ei. Scorpionnul este de asmenea posesiv, dar nu va suporta aceasta caracteristica la altul mult timp. Vor fi suparari, cearta si tristete si apoi impacare.

Pestii si SAGETATORUL

Acestia 2 vor forma o frumoasa prietenie, atat timp cat Pestii nu vor banui ca ea poate sa-si depaseasca graniteile. S-ar dovedi ca nu este o buna combinatie pentru casatoria. Sagetatorul, liber si cautator de fericire, nu v fi in stare s-l tina alaturi, pe drumul vietii, pe devotatul si posesivul Peste. si nici nu-i place atatudine abuziva a Pestilor. Nu-i problema cat de mult va iubi, curand mila va inlocui dracostea si Sagetatorul va lupta intre datorie si constiinta. Sagetatorul nu se va limite la viata sexuala si ideala a Pestilor , iar Pestele nu va putea sa fac fata diferitelor interese si aventuri ale Sagetatorului

Pestii si CAPRICORNUL

Acestia 2 au o mare sansa de fericire. Capricornul care interpreteaza mult in mod gresit nu va gasi simpatie si intelegere la partenerul Pesti. Pestii vor gasi simtul practic al Capricornului adorabil, ceea ce va spori sentimentul de siguranta al Pestilor. Capricornul nu este niciodata fericit, in plus ii place ce cineva sa depinda de el, sa aiba nevoie de el. Sunt oameni de care se agata Capricornul si tinde sa-l tina strans legat cu ceva. Ei se inteleg foarte bine din punct de vedere sexual si au toate sansele sa fie o uniune durabila, mai ales daca Pestii nu observa ca-i piaza rea capricornul pentru Pesti.

Pestii si VARSATORUL

Daca Pesti vor incerca sa-si inteleaga partererul, aceasta va fi o mere sansa de fericire. Pestii pot da toleranta si simpatie si aceste calitati se cupleaza cu intelegerea excesiva a Pestilor. Varsatorul trebuie sa invete de la Pesti siguranta sentimentelor. Atunci Varsatorul va ajuta Pestii sa-si construiasca autoincrederea, astfel temeiurile Pestilor care par sa fie determinate de nesiguranta vor deveni fara temei.

Pestii si PESTII

deoarece acestia par sa aiba virtuti si vicii, ei vor trebui sa mearga impreuna pentru ca se vor intelege si se vor simpatiza unul pe altul. Amandoi au aceeasi dragoste pentru casa si au aceleasi interese de baza. Singurul dezavantaj este plutirea lor la distanta mare de realitatea practica si dau unul pe celalalt raspunderea. Dar se pot ancora amandoi unul de altul, astfel ca pot sa se alature umar la umar, ca sa duc impreuna carma. Pusi fata ii fata cu responsabilitatile pe care realitatea le ofera, ei sovaie putin si se incurajeaza unul pe altul, gasesc sustinatori, care sa-i imbarbateze si chiar sa ii ajute la ceea ce ar face singuri. Ei au rafinamentul si delicatetea pe care fiecare si-o doreste in dragoste si astfel aceast combinatie poate fi buna sigur este de durata.
Persoane renumite Graham Bell, Washington, Steinbcck, Elisaboth Taylor


Tag-uri: horoscop, zodie, neptunCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 16 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :