FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 380
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Paul Codrea, un om obisnuit

Tag-uri Populare


fotbal   efort   antrenament   muschi   antrenor   forta   performanta   manchester united   organism   exercitii   atacant   viteza   anglia   psihic   putere   medic   real madrid   corp   sanatate   intindere   articulatii   pregatire   premier league   mijlocas   accidente   diversitate   fotbalist   exercitiu   relaxare   alimentatie   fracturi   odihna   respiratie   precautie   medicamentatie   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Paul Codrea, un om obisnuit

 Q:   Intreaba despre Paul Codrea, un om obisnuit       
Paul Codrea, un om obisnuit Asa cum a declarat in mai multe randuri, Paul Codrea, mijlocasul clubului Siena, doreste sa se stabileasca definitiv in Italia. Nu mai doreste sa se mai intoarca in Romania, el obisnuindu-se cu Siena, cu traditiile de acolo, cu cladirile medievale, cu oamenii care il respecta, acolo el fiind apreciat si iubit.

Paul Codrea a lucrat la Siena cu fostul antrenor al clubului CFR Cluj, Andrea Mandorlini, un om care merita tot respectul cuvenit, chiar daca este un antrenor foarte dur cu elevii sai, este un om corect, care stie sa se impuna in fata jucatorilor.

In Italia, Paul Codrea este atras de un eveniment mai putin obisnuit, eveniment numit „II Palio Siena” sau “cursa capetelor rupte”, care dateaza din anul 1650. Paul Codrea nu rateaza niciodata acest spectacol ce se desfaso ara in Piazza del Campo in cinstea Sfantei Fecioare Maria, sau cu o mai numesc ei “Madonna din Provenzzano”.

Pe langa frumusetile naturale si culturale ce pot fi intalnite in Italia, Paul Codrea mai este atras si de aspectul financiar. Acesta are un contract semnat cu Siena pe o perioada de 3 ani si jumatate, castigurile fotbalistilor din strainatate fiind fabuloase in comparatie cu cele din Romania, Internationalul Paul Codrea castiga 600.000 de euro pe an, un salariu pe care l-ar fi putut primi in 2, poate 3 ani de contract cu o echipa din Romania.

Paul Codrea este implicat intr-o relatie cu sarboaica Katarina, relatie care se dovedeste a fi una foarte puternica si stabila.

Chiar si in acest moment, Paul Codrea are oferte din partea mai multor cluburi (inclusiv cluburi din Romania precum CFR Cluj). Cu toate acestea, sansele ca Paul Codrea sa paraseasca locurile de care s-a atasat atat de mult sunt foarte reduse, se simte prea bine intre Italieni si nu vrea sa isi dezamageasca fanii pe care ii are in frumosul oras Siena.

By FW Editor


Tag-uri: fotbalist, nationalaCategorie: Sport  - ( Sport - Archiva)

Data Adaugarii: 18 January '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :