FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,878
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pastrarea ardeilor grasi pentru iarna

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pastrarea ardeilor grasi pentru iarna

 Q:   Intreaba despre Pastrarea ardeilor grasi pentru iarna       
Pastrarea ardeilor grasi pentru iarna Ardeii grasi se pot pastra in stare proaspata acoperiti cu rumegus. Se aleg ardei grasi, verzi, proaspeti si mai ales nevatamati. Se alege o ladita curata, potrivit de mare si se aseaza la fund un strat de rumegus cernut si bine uscat.

Pe deasupra se aseaza un rand de ardei cu mici distante intre ei, in asa fel incat sa nu se atinga. Se acopera ardeii cu rumegus si se continua cu alt rand de ardei si unul de rumegus, pana ce se umple ladita, ultimul strat fiind cel de rumegus.

Se acopera ladita si se aseaza la un loc bine aerisit si ferit de umezeala. Cand se scot ardeii pentru consum, se recomanda ca cei ramasi sa fie bine acoperiti cu rumegus.


Tag-uri: pastrarea ardeilor, ardei grasi, iarnaCategorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :