FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 222
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ovidiu Ioanitoaia in fotbal

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Ovidiu Ioanitoaia in fotbal

 Q:   Intreaba despre Ovidiu Ioanitoaia in fotbal       
Ovidiu Ioanitoaia este dezamagit de evolutia sau mai bine zis involutia fotbalului in Romania. Pe vremea cand acesta era tanar si profita la maxim de cariera sa de jurnalist in domeniul sportiv, fotbalul romanesc era in glorie, deoarece erau jucatori care se preocupau sa castige cupa sau campionatul si nu sa isi umple cat mai repede conturile din banci.

In momentul in care Hagi sa retras din fotbal, Ovidiu Ioanitoaia a declarat ca sigur colegii sai de redactie mai tineri nu vor avea sansa sa scrie despre reusite de exceptie ale nationalei asa cum a prins el in tinerete, deoarece nu vor mai fi jucatori asa de buni pentru o vreme destul de indelungata.

El a declarat ca un jucator precum Hagi sau Dobrin se n aste odata la 100 de ani, iar o generatie de aur se naste odata la 50 de ani. Ovidiu Ioanitoaia este dezamagit deoarece majoritatea echipelor din Romania au in componenta mai multi jucatori straini decat romani ceea ce este inacceptabil si care duce la slabirea lotului nationalei Romaniei, iar in viziunea jurnalistului vinovata este Federatia.

De asemenea, vinovat de prostul joc al nationalei de astazi este si selectionerul Razvan Lucescu pentru ca nu a fost in stare sa cristalizeze o echipa asa cum ar fi trebuit deoarece timp a avut destul la dispozitie.

Despre Adrian Mutu, Ioanitoaia a declarat ca este un jucator exceptional care ar trebui mereu folosit pentru a reda increderea echipei. Mircea Lucescu este un foarte bun prieten al domnului Ioanitoaia si a declarat despre el ca „are un numar de calitati infinit mai mare decat defectele”. Ovidiu Ioanitoaia chiar si-a facut treaba de jurnalist sportiv pana in prezent si nu a jignit niciun alt sportiv chiar daca de multe ori nu i-a fost fan.

Ovidiu Ioanitoaia este iubit de multi romani deoarece este un jurnalist roman specializat in gazetele de sport. Ziarele conduse de el au fost mereu lideri pe piata de specialitate, avand cea mai mare audienta. In plus, Ovidiu Ioanitoaia este omul care intotdeauna spune lucrurilor pe nume.


Tag-uri: fotbal, romania, ovidiu ioanitoaiaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 06 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :