FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,183
Votes: 1
Fame Riser
          
Fame Rank
1
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre O Scurta Biografie despre Mirabela Dauer

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

O Scurta Biografie despre Mirabela Dauer

 Q:   Intreaba despre O Scurta Biografie despre Mirabela Dauer       
Bela Scortaru sau mai bine cunoscuta sub numele de Mirabela Dauer s-a nascut pe data de 9 iulie 1947 la Bucuresti, in Romania. Mirabela a venit pe lume intr-o familie de oameni simpli ce mai aveau o fetita.

Parintii erau niste oameni simpli dar educati si doreau sa le invete pe cele mici bunele maniere si sa faca din ele oameni cu carte. Desi tatal ei si-a dorti ca al doliea copil sa fie un baietel si supriza a fost sa fie fata, Mirabela i-a indeplinit dorinta tatalui sau pentru ca era o fetita baietoasa. Desi i-a placut muzica de mica, Mirabela a ajuns sa cante destul de tarziu pentru ca initial s-a apucat de sport. A inceput cu gimnastica sportiva si a acontinuat asa cativa ani dar apoi s-a lasat si s-a inscr is la Scoala Populara de Arta unde a intrat in magia muzicii. Nu avea decat 12 ani cand a cantat pentru prima data in public iar prima sa piesa a fost "La Oglinda".

Desi era prima data cand incanta publicul cu vocea ei, Mirabela nu a avut deloc emotii si a dat tot ce a fost mai bun din ea. Inca de atunci se prevedea un viitor destul de stralucit pentru ea in lumea muzicii desi parintii si mai ales tatal artistei nu accepta ideea ca fiica lui sa devina o artista. Urmand cursurile Scolii Populare de Arta Mirabela a inceput sa cunoasca din ce in ce mai multi tineri ce aveau aceleasi teluri ca si ea astfel au muncit impreuna sub indrumarea regretatei Florica Orascu.

Pentru ca pasiunea pentru muzica era mare Mirabela a invatat foarte mult si s-a straduit sa tina pasul cu scoala desi erau vremuri grele iar parintii aveau deja o varsta inaintata. Ea mergea pe ascuns sa cante in baruri pentru ca tatal sau nu ii accepta iesirile nocturne spunand ca nu vrea ca lumea sa vorbeasca urat despre fata lui. Astfel Mirabela a avut o copilarie tumultoasa, mai mult de baiat de cat de fata avand in vedere ca era un copil nebunatic si baietos.


Tag-uri: cantareata, muzica usoara, vedetaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 28 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :