FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,825
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre O reteta pentru gem de dovleac cu mere

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

O reteta pentru gem de dovleac cu mere

 Q:   Intreaba despre O reteta pentru gem de dovleac cu mere       
O reteta pentru gem de dovleac cu mereIngrediente

un dovleac de marime potrivita (circa
1+1/2 — 2 kg), 1 kg mere, 1 kg zahar, 1 baton vanilie sau zahar vanilat.

Mod de preparare

Se alege un dovleac cu coaja alba bine copt, se taie in doua, se scot semintele dupa ce se taie in felii si se curata de coaja. Miezul dovleacului se trece prin masina de tocat carne care a fost bine spalata si oparita.

Merele se curata de coaja si seminte, apoi se oparesc in apa clocotita, unde se tin 10 minute acoperite, dupa care se trec prin sita. Dovleacul cu merele se amesteca, se adauga zaharul si se aseaza vasul la un foc slab pana ce zaharul se dizolva cand se trage la un foc iute.

Cand s-a legat, se adauga vanilia sau zaharul vanilat si dupa 30—35 minute de cand clocotele au cuprins toata suprafata vasului, se incearca daca gemul este legat. in continare, se toarna cald in borcane, se leaga cu celofan cand s-au racit si se aseaza la camara.


Tag-uri: gem de dovleac, mere, dovleac



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 23 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :