FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 539
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Nuntile vedetelor

Tag-uri Populare


relatii   individ   social   interactiune   geografie   relief   natura   ape   minerale   timp   distractie   relaxare   vacanta   plimbare   dragoste   educatie   romania   soare   casa   muzeu   plante   literatura   pasiune   vise   copii   vedete   religie   eleganta   ghiveci   amabilitate   societate   pamant   evolutie   copilarie   madonna   familie  

All Tags

Famous Forum

 

Nuntile vedetelor

 Q:   Intreaba despre Nuntile vedetelor       
Vedetele sunt vanate cu sarguinta si neincetat in viata lor de zi cu zi. Insa cand se aude un zvon ca acestea isi vor pune pirostriile, atunci toata breasla paparazzilor este in fierbere. Majoritatea vip-urilor aleg drept locatie pentru celebrerea casatoriei castelele, avand sute de invitati.

Madonna si Guy Ritchie au ales sa se casatoreasca la o zi dupa botezul fiului lor Roco, in luna decembrie a anului 2000, la castelul Schytherbolle din Scotia. Rochia sa de mireasa a fost una speciala si tinuta sub secret strict, fiind confectionata de catre designerul britanic Stella McCartney.

Vicoria Adamns si David Beckam au avut o nunta conforma cu stilul lor de viata si averea detinuta. Cei peste 400 de invitatii au fost primiti la Castelul Luttrellstown, langa Dublin pe 4 iulie 1999. Roc hia Victoriei a fost confectionata de catre creatoarea Vera Wang, avand culoarea sampaniei, iar dupa nunta, cei doi miri impreuna cu fiul lor, Brooklin au plecat in luna de miere in sudul Frantei.

Faimosul actor a ales ca data a nuntii data de 7 aprilie 2003, nunta care a fost celebrata la imensa sa ferma din Australia. Schimbul de juraminte a avut loc intr-o capela de pe aceasta proprietate, pe care insusi actorul a proiectat-o si a aranjat-o cu o multime de simboluri ale mai multor culturi religioase, primind aici binecuvantarea unui vraci aborigen. Rochia miresei a fost una Armani, impodobita cu peste 10.000 de cristale Swarovski.

Kevin Costner si Christine Baumgartner
Si aceata nunta a avut loc pe proprietatea unuia dintre soti, a lui Kevin Costner, situata in Aspen. Acestia si-au unit destinele in septembrie 2004, iar dupa ceremonie, insurateii s-au plimbat cu barca pe lacul din apropiere, dansand apoi primul dans al mirilor pe melodia „Unchained Melody”.

O alta nunta la castel a fost cea a lui Pierce Brosnan cu Keely Shaye Smith. Ceremonia de la Castelul Ashford din Irlanda, a durat mai bine de trei zile, mirii dorindu-si o nunta ca in povesti.

Will Smith si Jada Pinkett au dorit să aibă o nuntă secretă, departe de ziarişti şi de televiziuni. Aşa că nu au trimis deloc invitaţii, ci doar au chemat 100 de oameni în oraşul natal al acesteia. I-au cazat la două hoteluri, iar în dimineaţa ceremoniei acestora le-au fost înmânate plicuri cu instrucţiunile aferente. Pe care trebuiau să le înmâneze şoferilor celor peste 35 de limuzine închiriate.

Sursa Imaginii - soccerfiesta.net


Tag-uri: nunti, vedete, celebritati, staruri internationale, faimosi, casatoriiCategorie: Diverse  - ( Diverse - Archiva)

Data Adaugarii: 21 December '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :