FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 591
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole

Intrebari despre Nico Si Viata Ei

- Sunt Daniela ,fata lui tanti Gabi.Ma mai ti-i minte? Vreau sa-ti by Daniela

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Nico Si Viata Ei

 Q:        
Cantareata Nico s-a nascut intr-o familie cu cinci copii din Ploiesti, ea fiind cea mai mare. Nu a avut deloc o viata usoara, deoarece la 19 ani a ramas orfana de tata, si pentru a-si sustine familia a trebuit sa renunte la o parte din visele ei si sa aiba grija de fratii mai mici. Nico a inceput sa cante inca de mica, dar confirmarea talentului a avut-o la 17 ani cand a obtinut locul I la Cantarea Romaniei.

In copilarie isi dorea sa fie vanzatoare de aprozar, jucandu-se cu ceilalti copii in curte "de-a pravalia", cantarind diverse obiecte, si a crezut ca asta poate fi drumul ei in viata, insa destinul ii pregatise cu totul altceva, pentru ca ar fi fost pacat sa se piarda o voce asa buna ca a lui Nico. Si-a inceput carie ra muzicala destul de tarziu, deoarece a vrut sa fie sigura ca poate sa aiba o cariera in muzica fara compromisuri, sa stie ca poate avea publicul ei.

La indemnul tatalui sau, la 14 ani, a urmat Scoala Populara de Arta din Ploiesti, sectia canto-muzica usoara, iar apoi pe cea din Bucuresti, unde a studiat sub indrumarea profesoarei Viorela Filip, cu a carei piesa "Fara iubirea ta" a castigat locul I la "Cantarea Romaniei". A simtit de multe ori nevoia sa se distreze, dar a preferat sa isi vada de drumul ei pentru a-si construe o cariera, pentru ca era constienta ca fara seriozitate si multa munca nu realizeaza nimic. Nu a avut un drum usor, a invatat sa fie un sprijin pentru familia sa, in mijlocul careia isi regaseste linistea si echilibrul. Obstacolele nu au incetat sa apara, ca in orice cariera, dar a avut puterea sa le depaseasca fara sa fie afectata, iar in anumite momente a apelat si la psiholog.

A inceput sa cante ca multi artisti in restaurante, unde conditiile au fost foarte bune, atat din punct de vedere financiar, cat si interpretative. Canta piese destul de grele si avea un repertoriu bogat. Desi a inceput tarziu a reusit sa isi faca o cariera in muzica datorita talentului, castigand numeroase premii.


Tag-uri: cantareata, arta, muzica, carieraCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 02 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :