FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 241
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Momentele De Glorie Ale Lui Ilie Dumitrescu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Momentele De Glorie Ale Lui Ilie Dumitrescu

 Q:   Intreaba despre Momentele De Glorie Ale Lui Ilie Dumitrescu       
Din echipa Stelei din care a facut parte la momentul respectiv Ilie Dumitrescu a reusit sa se impuna alaturi de jucatori legendari ca Gheorghe Hagi si Marius Lacatus, reusind sa atinga totodata si podiumul ca fiind al treilea marcator cu cele 4 goluri dupa cei doi mai sus amintiti. Absenta lui din finala a fost regretata, rezervele de atunci ale Stelei nereusind sa il substiuiasca cu prea mult succes. La echipa reprezentativa a Romaniei Dumitrescu a jucat primul meci pe data de 26 aprilie 1989, intr-o partida contand pentru calificarea Campionatului Mondial organizat de Italia in anul 1990 impotriva echipei similare a Greciei, meci disputa t la Atena si incheiat nedecis scor 0-0. In acel meci Ilie Dumitrescu a evoluat doar 12 minute din timpul regulamentar de joc, schimbandu-l pe Ionut Lupescu.

Meciul in care a fost vizibila ascensiunea la echipa Romaniei a fost cu selectionata Portugaliei, cand a jucat chiar din primul minut, avand o evolutie excelenta, fiind aproape chiar si de a marca insa sutul sau intalnind bara.

In meciurile de pregatire dinaintea Campionatului Mondial din Italia Ilie Dumitrescu este titular si om de baza al Nationalei Romaniei concurenta fiind acerba, avand pe postul sau jucatori extrem de experimentati. La Campionat, Ilie nu evolueaza ca titular, prinde doare cateva minute insa evolutiile sale sunt de laudat oferindu-i o pasa de gol lui Gabi Balint in putinul timp ce ii fusese acordat.

La echipa de club Dumitrescu isi continua evolutiile bune si devine foarte respectat de conducere si iubit de fani. Un alt moment de glorie de la echipa nationala a fost meciul cu Argentina de la Campionatul Mondial organizat de Statele Unite ale Americii din anul 1994 cand a marcat doua goluri. De atunci cariera sa de fotbalist a intrat intr-un con de umbra, iar Ilie Dumitrescu visa sa devina impresar. Foarte iubit de fani, fostul fotbalist a reusit sa se faca placut si ziaristilor, limbajul sau colocvial si educatia de care dadea dovada aducandu-i o doza de simpatie si din partea presei.


Tag-uri: steaua, fotbalist, romania, glorie, campionatul mondialCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 20 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :